Featured

8 εγκλήματα με ανατριχιαστική ανατροπή που συγκλόνισαν το πανελλήνιο

Ιστορίες που θα «ζήλευε» και η πιο νοσηρή φαντασία, το πιο ευφάνταστο κινηματογραφικό σενάριο αστυνομικού θρίλερ. Εγκλήματα που έμειναν στην ιστορία, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με την συνταρακτική ανατροπή τους.

Σύζυγοι και γονείς που εκλιπαρούν να βρεθούν οι δολοφόνοι των συντρόφων τους ή των παιδιών τους, δακρυσμένοι μπροστά στις κάμερες με έκδηλο τον πόνο και την απόγνωσή τους, γεννώντας αισθήματα συμπόνοιας προς το πρόσωπό τους… Μέχρι τη στιγμή που λυγίζουν, οι μάσκες πέφτουν και αποκαλύτεται το φρικαλέο μυστικό τους. Εκείνοι που θρηνούσαν, ήταν εκείνοι που εκτέλεσαν με τον πιο ειδεχθή τρόπο, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα έναν κυνισμό που σοκάρει.

Οκτώ ανατριχιαστικές υποθέσεις που γράφτηκαν με αίμα και η ανατροπή τους συνεχίζει να συνταράσσει….

Μανώλης Δουρής: Ο παιδοκτόνος της Ερμιόνης

Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς 1994. Το δράμα μίας οικογένειας στην Ερμιόνη Χαλκίδος, που έχει χάσει το 6χρονο παιδάκι της, αποτελεί πρώτο θέμα στις ειδήσεις. Ο μικρός Νικόλας έχει αργήσει να γυρίσει από το παιχνίδι του και οι Αρχές «χτενίζουν» κάθε γωνιά της περιοχής για τον εντοπισμό του. Η οικογένεια εκλιπαρεί για βοήθεια με τα τηλεοπτικά κανάλια να καταγράφουν τα δάκρυα της οικογένειας.

Στη περιοχή καταφθάνει αστυνομική βοήθεια από την Αθήνα, προκειμένου να συνδράμει στη λύση του μυστηρίου, αλλά ο Νικόλας δεν έχει εντοπιστεί. Δύο ημέρες αργότερα στο αστυνομικό τμήμα καταφθάνει ο Μανώλης Δουρής, πατέρας του Νικόλα, κουβαλώντας το άψυχο κορμί του.

Με δάκρυα στα μάτια μπροστά στις κάμερες ορκίζεται εκδίκηση για τον θάνατο του παιδιού του.  Και ενώ όλη η Ελλάδα πενθεί για την οικογενειακή τραγωδία, κάποιοι αρχίζουν και υποψιάζονται τον πατέρα, ως ένοχο. Με την πολύτιμη συμβολή της Αγγελικής Νικολούλη που βλέποντας τις κινήσεις της οικογένειας, καταλαβαίνει, ότι υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό.

Και έρχεται το πόρισμα του ιατροδικαστή που αποκαλύπτει, ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενώ ο θάνατος οφείλεται σε ασφυξία. Η ανατροπή στην υπόθεση, παγώνει όλη την Ελλάδα. Μετά από πολύωρη ανάκριση, ο Μανώλης Δουρής πέφτει σε αντιφάσεις και αποκαλύπτει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος.

Συλλαμβάνεται, και κρατείται κάτω από δρακόντεια μέτρα, υπό το φόβο λιντσαρίσματος, από την τοπική κοινωνία. Της ίδιας τοπικής κοινωνίας, που για 48 ώρες, δεν μιλούσε για όσα ήξερε.

Όλοι ήξεραν ότι ο Μανώλης Δουρής είχε περίεργη και βάναυση συμπεριφορά προς την οικογένειά του. Κανείς όμως δεν υπέδειξε τον πατροκτόνο, ως ένοχο.

Σιγά σιγά, το κουβάρι ξετυλίγεται. Ο πατέρας δολοφόνος, έπασχε από το σύνδρομο της Κύπρου. Όσοι είχαν πολεμήσει στη Μεγαλόνησο, έπασχαν από κρίσεις που έχαναν την συνείδησή τους, για λίγα λεπτά. Ο λόγος, οι εικόνες, που είχαν αντικρίσει στην εισβολή από τους Τούρκους.

Ο Δουρής κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 1 έτους για ασέλγεια, κάθειρξης 20 ετών για βιασμό και ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η απόφαση του δικαστηρίου ικανοποίησε το κοινό αίσθημα περί δικαιοσύνης. «Είναι μια μυστηριώδης υπόθεση και πιστεύω ότι δεν εξετάστηκε όπως έπρεπε, πριν βγει η απόφαση» είπε ο συνήγορος μετά τη δίκη. Από τότε άρχισε ο «Γολγοθάς» του, γιατί ο νόμος της φυλακής για τους παιδοκτόνους είναι αμείλικτος.

Κατά τη μεταφορά του στις φυλακές ξυλοκοπείται βάναυσα από άλλους κρατούμενους. Συγκλονιστικό στιγμιότυπο που καταγράφεται από τις κάμερες, ενώ ο ίδιος προσπαθεί να μιλήσει στους δημοσιογράφους, γρονθοκοπείται ανηλεώς, από κρατούμενους, οι οποίοι δεν φοράνε χειροπέδες.

Δύο χρόνια, με καθημερινές επιθέσεις, αμέτρητοι βιασμοί και ξυλοδαρμοί, χωρίς ποτέ να έχει εγκριθεί η μεταφορά του σε απομονωμένο κελί. Ώσπου ήρθε ο επίλογος στην ιστορία από τη Ερμιόνη, όταν ο Μανώλης Δουρής βρίσκεται κρεμασμένος στο κελί του. Καμία ιατροδικαστική εξέταση, καμία περαιτέρω έρευνα.

Γιώργος Σκιαδόπουλος – Τζούλι Μαρί Σκάλι: Ένας θυελλώδης έρωτας με τραγικό επίλογο

Μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο ήταν η στυγερή δολοφονία του πρώην μοντέλου, της Αμερικανίδας, Τζούλι Μαρί Σκάλι από τον σύντροφό της, Γιώργο Σκιαδόπουλο.

Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή. Το 1997, ο Γιώργος Σκιαδόπουλος, ένας 22χρονος αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού, όμορφος και πολλά υποσχόμενος νέος, ξεκινάει για το πρώτο του ταξίδι με κρουαζιερόπλοιο στην Καραϊβική. Η Τζούλι Μαρί Σκάλι, 29 ετών, πρώην μοντέλο από την Αμερική ανάμεσα στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, μαζί με τον άντρα της και την 3χρονη κορούλα της.

Στην διάρκεια του ταξιδιού, γνώρισαν τον νεαρό αξιωματικό και έκαναν αρκετή παρέα οι τρείς τους. Η έλξη ανάμεσα στη Τζούλι και τον 22χρονο Γιώργο δεν άρχισε να γίνει πολύ έντονη. 

Με ειδυλλιακό φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά της Καραιβικής και το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, ο έρωτας δεν αργεί να έρθει για τον 22χρονο Σκιαδόπουλο, αλλά για την όμορφη Τζούλι, η οποία μέσα από έναν κουρασμένο γάμο, γνωρίζει ένα νέο άντρα, ένστολο, αξιωματικό του πλοίου να την φλερτάρει.

Στα μέσα Οκτωβρίου έχει πια βγει το διαζύγιο της Τζούλι. Στα τέλη του μήνα πραγματοποιεί το πρώτο της ταξίδι στην Καβάλα, ώστε να κανονίσουν με τον Σκιαδόπουλο τον πολιτικό γάμο τους. Στο επόμενο ταξίδι της στις ΗΠΑ, στις αρχές Νοεμβρίου, η Τζούλι συμφωνεί να παραχωρήσει στον άντρα της την κηδεμονία της κόρης τους.

Επιστρέφει στην Ελλάδα με το πρώτο μέρος του χρηματικού ποσού από το διαζύγιό της, 150.000 δολάρια. Το φόντο σε αυτή τη φάση της ζωής της είναι η επαρχιακή πόλη τον χειμώνα.

Η Τζούλι εκεί συνειδητοποιεί ότι δεν θα έχει πια λόγο στη ζωή της κόρης της και θα μένει μακριά της και έχει τύψεις, φοβάται ότι  θα την χάσει για πάντα και σχεδιάζει ξανά ένα ταξίδι στις ΗΠΑ. Ο Σκιαδόπουλος φοβάται ότι θα χάσει τη Τζούλι, ότι αν κάνει αυτό το ταξίδι στην Αμερική, ίσως δεν ξαναγυρίσει…

Τον Ιανουάριο του 1999 προγραμματίζουν ένα σύντομο ταξίδι οδικώς στην Αθήνα. Θα παραλάβουν μερικά πράγματα της Τζούλι που έστειλε ο άντρας της και θα γνωρίσει ο Σκιαδόπουλος την μέλλουσα νύφη στη μητέρα του. Στις 8 Ιανουαρίου με το νοικιασμένο αμάξι του Σκιαδόπουλου, ξεκινούν από την Καβάλα προς Αθήνα.

Νωρίς στη διαδρομή η συζήτηση για τα μελλοντικά σχέδιά τους και την κοινή ζωή τους κλιμακώνεται σε καβγά. Ο Σκιαδόπουλος βγαίνει απότομα από την Εθνική Οδό σε ένα χωματόδρομο κοντά σε μια λίμνη, προσπαθεί να ηρεμήσει τη Τζούλι η οποία φωνάζει, της σφίγγει τον λαιμό και την στραγγαλίζει. Μόλις συνειδητοποιεί τι έκανε, προσπαθεί να την επαναφέρει στη ζωή. Αλλά είναι ήδη αργά.

Το έγκλημα θα περιγραφεί αργότερα στα έντυπα ως «φρικιαστική δολοφονία», αλλά αυτό καθεαυτό το έγκλημα δεν είχε περισσότερα στοιχεία φρίκης από όσα έχει κάθε έγκλημα. Εκείνο που δικαιολογούσε αυτόν τον χαρακτηρισμό, οφείλεται στο τι ακολούθησε με τη σορό της Τζούλι Σκάλι. Ο Σκιαδόπουλος σε κατάσταση πανικού, αποφασίζει να εξαφανίσει το πτώμα. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς έβλαψε τη γυναίκα που δήλωνε ότι αγαπούσε τόσο πολύ. Βάζει το πτώμα στο πορτ μπαγκάζ, πηγαίνει στο πιο κοντινό βενζινάδικο, γεμίζει ένα μπιτόνι βενζίνη και κατευθύνεται προς τη λίμνη, κοντά στο σημείο που είχαν σταματήσει νωρίτερα. Επιχειρεί να κάψει το πτώμα, αλλά δεν ξέρει ότι για να γίνει αυτό χρειάζεται μεγάλη φωτιά σε περιορισμένο χώρο και πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Στη συνέχεια, αποφασίζει να βάλει το πτώμα σε βαλίτσα. Επιστρέφει στην Καβάλα, στο σπίτι της γιαγιάς του, όπου θυμάται ότι υπάρχει μια μεγάλη βαλίτσα. Το κεφάλι της Σκάλι όμως εξέχει. Με ένα σιδεροπρίονο που έχει στο σπίτι, αποκόβει το κεφάλι και επιστρέφει στην Εθνική Οδό. Πετάει η βαλίτσα με το ακέφαλο, καψαλισμένο πτώμα στη λίμνη και κατευθυνόμενος πάλι στην Καβάλα πετάει το κεφάλι στη θάλασσα.

Επί δεκαοκτώ ημέρες προσπαθούσε να κρύψει το έγκλημά του. Κατασκεύασε την ιστορία με την εξαφάνιση της Τζούλι στην Ομόνοια, άλλαξε τις ημερομηνίες λέγοντας ότι το ταξίδι τους στην Αθήνα ήταν στις 10 Ιανουαρίου, την αναζητούσε στις τηλεοπτικές εκπομπές… Οι αντιφάσεις του όμως έκαναν την αστυνομία να τον υποπτευθεί πολύ νωρίς. Και τελικά λύγισε.

Ομολόγησε τελικά ότι εκείνος με τα ίδια του τα χέρια, την σκότωσε. Ο νεαρός ναυτικός είπε ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά δεν βρήκε τη δύναμη. Ήταν 26 Ιανουαρίου 1999, όταν οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο του εγκλήματος. «Θέλω να μείνει για πάντα στην Eλλάδα και όχι να την πάνε στην Aμερική για ταφή» ψέλλιζε. Ο άντρας της Σκάλι παρέλαβε τη σορό της. Παρά τις έρευνες δυτών στο σημείο που τους οδήγησε ο Σκιαδόπουλος, το κεφάλι της Τζούλι Σκάλι δεν βρέθηκε ποτέ.

Πρωτοδίκως ο Σκιαδόπουλος καταδικάστηκε το 1999 σε ισόβια, ενώ το 2002 στο Εφετείο η ποινή του μειώθηκε σε 23 χρόνια λόγω πρότερου έντιμου βίου και καλής διαγωγής μετά την πράξη. Στη φυλακή ήταν υποδειγματικός κρατούμενος. Παρακολουθούσε μαθήματα του Ελεύθερου Πανεπιστημίου και βυζαντινής μουσικής.

Αποφυλακίστηκε το 2009 με περιοριστικούς όρους. Δεν μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό και πρέπει να εμφανίζεται τακτικά στο αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του. Αργότερα, παντρεύτηκε μια γυναίκα από τη Γουατεμάλα, που εργαζόταν ως αρχιλογίστρια σε κρουαζιερόπλοιο.

Η σατανική χήρα του Βόλου που έπαιζε θέατρο στις κάμερες

Στις 8 Δεκεμβρίου 2001 ο 58χρονος Αχιλλέας Τέντας στραγγαλιζόταν με συρματόσχοινο στο κρεβάτι του υπνοδωματίου του όπου κοιμόταν, στο σπίτι του στον Αλμυρό Βόλου, από τον εραστή της γυναίκας τους Νικόλαο Κωτούλα.

Το «σατανικό ζευγάρι» όπως χαρακτηρίστηκε από τις εφημερίδες της εποχής, εξαφάνισαν το πτώμα του έμπορου δερμάτων, ρίχνοντάς το σε ένα πηγάδι το οποίο στη συνέχεια σφράγισαν με τσιμέντο. Ενώ το αυτοκίνητο του θύματος το άφησαν στο λιμάνι του Βόλου, δήθεν ότι ο Τέντας έφυγε για ταξίδι.

Η Μαρία Τέντα, μια ομολογουμένως όμορφη γυναίκα που γοήτευε είχε κάνει τον κατά 15 χρόνια μεγαλύτερό της Αχιλλέα να την ερωτευτεί και να την παντρευτεί λίγο αφού εκείνη είχε κλείσει τα 16 της χρόνια. Το γεγονός ότι εκείνος ήταν εύπορος ήταν ένα σημαντικό κίνητρο για την Μαρία, η οποία χάρισε στον έμπορο δερμάτων δυο παιδιά.

Μετά από χρόνια γάμου η Μαρία Τέντα ερωτεύθηκε παράφορα τον αγρότη Νικόλαο Κωτούλα, τον οποίο περνούσε μερικά χρόνια. Για δυο χρόνια η 44χρονη Μαρία και ο 32χρονος Νίκος απολάμβαναν τον παράνομο δεσμό τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, η Μαρία έριχνε υπνωτικό στο φαγητό του συζύγου της και όταν εκείνος κοιμόταν, έβαζε στο σπίτι τον αγρότη.

Κάποια ημέρα όμως ο Αχιλλέας ξύπνησε και έπιασε με τα εσώρουχα τον Νίκο. Ακολούθησε μεγάλος καυγάς, ενώ απείλησε με διαζύγιο την Μαρία. Μάλιστα ο έμπορος ξεκίνησε να παρακολουθεί τις επόμενες ημέρες από εκείνο το περιστατικό τη σύζυγό του. Από την πλευρά του ο Κωτούλας προσπαθούσε να πείσει την Μαρία να πάρει μερικές δεκάδες εκατομμύρια δραχμές από τον κοινό λογαριασμό και να φύγουν από τον Αλμυρό, αλλά εκείνη δεν ενέδιδε σε αυτό.

Το πάθος και των δυο ξεπέρασε τη λογική και το παράνομο ζευγάρι αποφάσισε πως το μόνο εμπόδιο στον έρωτά τους ήταν ο Αχιλλέας Τέντας. Η δολοφονία είχε σχεδιαστεί καιρό πριν. Ήταν απόγευμα της 8ης Δεκεμβρίου του 2001 όταν ο Τέντας επέστρεψε στο σπίτι του έχοντας καταναλώσει αλκοόλ με τον γαμπρό του. Ζαλισμένος έπεσε για ύπνο. Δεν σηκώθηκε ούτε όταν ο γιος του με την αρραβωνιαστικιά του ήρθαν επίσκεψη. Μόλις έφυγαν η συζυγοκτόνος, άνοιξε ένα παράθυρο, από το οποίο μπήκε ο 32χρονος αγρότης. Πρώτα τον ψέκασε με αναισθητικό σπρέι, τον γρονθοκόπησε και στην συνέχεια τον στραγγάλισε με συρματόσχοινο.

Στο χωράφι του 32χρονου εκεί σε ένα πηγάδι έριξαν το πτώμα και από πάνω του τσιμέντο, για να μην βρεθεί ποτέ. Μήνες ολόκληρους τα παιδιά του Τέντα τον αναζητούσαν, όπως προσποιούνταν και η σύζυγός του. Μάλιστα τα παιδιά ανάγκασαν τη μητέρα τους να πάει και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη η οποία στην ιστοσελίδα του Τούνελ αναφέρει σχετικά: «Στην αρχή αρνιόταν πεισματικά να γίνει εκπομπή αναζήτησης.

Όταν όμως τα παιδιά της τέσσερις μήνες μετά, είδαν ότι δεν υπάρχουν ίχνη ζωής του πατέρα τους, την πίεσαν να φτάσουν στην εκπομπή που στάθηκε γι’ αυτή και τον εραστή της, μοιραία! Εμφανίστηκε στην κάμερα σαν τελευταία μάρτυρας που είδε τον αγνοούμενο.

Η ταραχή της, η αγωνία της και το παίξιμο της θεατρίνας, έγιναν αμέσως αντιληπτά από την Αγγελική Νικολούλη, η οποία έδωσε στις Αρχές τα στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής για τις ύποπτες κινήσεις του παράνομου ζευγαριού τη νύχτα της δολοφονίας. Μάρτυρας πρόσεξε το μπάζωμα του πηγαδιού μετά την εξαφάνιση και μίλησε στο «Τούνελ». Λίγες ώρες μετά το τέλος της αποκαλυπτικής εκπομπής, οι αστυνομικοί συνέλαβαν το ζευγάρι που, θορυβημένο από την έρευνα, συναντήθηκε χωρίς προφυλάξεις μέσα στη νύχτα.

Ομολόγησαν το φρικιαστικό τους έγκλημα μετά από μέρες». Το ημερολόγιο έγραφε 16 Απριλίου 2002 όταν αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα. Και όταν ήρθε η στιγμή της απόδοσης δικαιοσύνης οι πρώην εραστές δεν αντάλλασσαν ούτε ματιά μέσα στην δικαστική αίθουσα. Όταν στην έδρα πλησίασε να καταθέσει η κόρη της οικογένειας η κατηγορούμενη ξέσπασε σε λυγμούς, αλλά η 28χρονη τότε κόρη του Αχιλλέα Τέντα δεν καταδέχτηκε να κοιτάξει ούτε μια στιγμή τη μητέρα της, που καθόταν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λάρισας.

Δάνος Μουρατίδης: Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο

Ο Δάνος Μουρατίδης και η Κική Κούσογλου, 23 και 20 ετών αντίστοιχα, γνωρίζονταν από παιδιά, μεγαλώσανε μαζί στη Βέροια και στη συνέχεια έγιναν ζευγάρι για πέντε χρόνια.

Το 2005 όμως αποφάσισαν να χωρίσουν. Οι συχνοί τσακωμοί ήταν μονόδρομος. Υπήρχαν πολλές σκηνές ζηλοτυπίας από τον Δάνο, όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, ωστόσο διατήρησαν μια καλή σχέση.

Στις 10 Απριλίου της ίδιας χρονιάς, οι δύο νέοι έχουν κανονίσει να συναντηθούν στο σπίτι του πρώτου, με τον 23χρονο να δηλώνει ακόμα ερωτευμένος μαζί της και να της ζητά να σμίξουν και πάλι. Η Κική όμως πίστευε πως η σχέση τους είχε τελειώσει και έπρεπε να μπει ένα οριστικό τέλος.

Η ώρα πέρασε από την κουβέντα, η Κική αποκοιμήθηκε και ο Δάνος βρήκε την ευκαιρία να κοιτάξει το κινητό της. Βρήκε ένα μήνυμα από έναν άλλον άντρα και η ζήλεια του θέριεψε. Την ξύπνησε και την ρώτησε ποιος είναι αυτός κτλ. και γρήγορα ξέσπασε καβγάς. Και την στραγγάλισε.

Όταν κατάλαβε ότι η Κική ήταν νεκρή, αποφάσισε με ψυχραιμία να εξαφανίσει το άψυχο σώμα της και τα στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν. Έβαλε στο αυτοκίνητο το άψυχο σώμα της Κικής στη θέση του συνοδηγού και το μετέφερε στην περιοχή του Φράγματος Ασωμάτων Ημαθίας, στις όχθες του Αλιάκμονα, μία περιοχή εντελώς ερημική. Με τη βοήθεια ενός 40χρονου ξαδέλφου του έθαψαν την Κική και πέταξαν τα πράγματά της σε διαφορετικά σημεία ώστε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και η Αστυνομία εστίασε στο μήνυμα του χωρισμού. Ένα μήνυμα πολύ συγκαταβατικό, «υπεράνω», το οποίο δεν «κολλούσε» καθόλου με τον χαρακτήρα που είχε απέναντι στη σχέση του. Ο Δάνος ζήλευε υπερβολικά, οπότε δεν θα μπορούσε να το πάρει τόσο ελαφριά.

Επιβεβαιώθηκαν όλα αυτά στο έπακρον όταν η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ενημέρωσε την Αστυνομία ότι, όταν στάλθηκε το μήνυμα του Δάνου στην Κική, τα δύο κινητά έπαιρναν σήμα από την ίδια κεραία, κάτι που σήμαινε πως τα δύο κινητά βρίσκονταν στο ίδιο σημείο!

Ο Δάνος βγήκε στο «Φως στο Τούνελ» και μάλιστα έκανε έκκληση στον κόσμο προκειμένου όποιος γνωρίζει να βοηθήσει στην εύρεση της πρώην συντρόφου του. Ωστόσο, η Αγγελική Νικολούλη όμως δεν πείστηκε: «Κατάλαβα, όταν τον είδα απέναντί μου, ότι κάτι έτρεχε. Φαινόταν ότι ήταν ένοχος» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Εξάλλου, ο Δάνος σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει ζωντανή την Κική.

Μετά από τέσσερις μήνες, ο Δάνος Μουρατίδης ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα που έκανε στις 11 Αυγούστου 2005, υποδεικνύοντας παράλληλα στις αστυνομικές αρχές την τοποθεσία που είχε θάψει την 20χρονη κοπέλα. Η ψυχραιμία του ήταν αναλλοίωτη. Κατά τη διάρκεια της δίκης ζήτησε πολλές φορές συγνώμη από την οικογένεια της Κικής. «Ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ήμασταν πέντε χρόνια μαζί, σαν παντρεμένοι. Κάποιες φορές μαλώναμε, χωρίζαμε για έναν μήνα, τρεις μέρες και τα ξαναβρίσκαμε».

Γιάννης Κατσιλάμπρος – Παναγιώτα Μαζαράκη: Τη σκότωσε και την τσιμέντωσε στο πάρκο

Ήταν 24 Σεπτεμβρίου 2008, όταν ο 38χρονος καθηγητής μουσικής Γιάννης Κατσιλάμπρος μετά από ώρες ανάκρισης, ομολογεί ότι σκότωσε τη 35χρονη σύζυγό του Παναγιώτα Μαζαράκη.

Η νεαρή γυναίκα είχε δηλωθεί εξαφανισμένη από τις 16 του ίδιου μήνα, όμως εκείνος προσποιούνταν τον δυστυχισμένο σύζυο.

Η Παναγιώτα και ο Γιάννης φαινομενικά ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, που είχε τα πάντα. Ο πολυετής νεανικός τους έρωτας, εξελίχθηκε σε γάμο, ενώ η απόκτηση των δύο παιδιών τους, ενός αγοριού 4.5 ετών και ενός κοριτσιού 14 μηνών, ήρθε να ολοκληρώσει το πακέτο της ευτυχίας.

Δεν είχαν οικονομικά προβλήματα, καθώςκαι οι δύο προέρχονταν από εύπορες οικογένειες, ενώ και οι δύο ήταν επαγγελματικά τακτοποιημένοι. Ο Γιάννης δίδασκε στο Αρσάκειο και επιμελούνταν μουσικά κάποιες θεατρικές παραστάσεις, ενώ η Παναγιώτα είχε παίξει στις σημαντικότερες αίθουσες της Ελλάδας και είχε συμπράξει ως σολίστ στο πιάνο με διεθνείς ορχήστρες.

Σύμφωνα με την οικογένειά της Παναγιώτας, τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησαν για ανταγωνιστικούς λόγους. Ο Γιάννης φαίνεται να ζήλευε την Παναγιώτα για την λαμπρή επαγγελματική της πορεία, ενώ τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με μαρτυρίες οι δυο τους είχαν συχνά διαφωνίες.

Ο θλιβερός επίλογος αυτής της μακροχρόνιας σχέσης γράφτηκε λίγο αργότερα.. με αίμα! Τη νύχτα του φόνου, ο Γιάννης πάνω σε ένα καυγά με τη σύζυγό του, την χτύπησε με ένα ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι. Στη συνέχεια, μετά από μικρή λογομαχία με το δράστη, εκείνος της έριξε γροθιά στο στήθος..Το θύμα σωριάστηκε αιμόφυρτο στο πάτωμα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, κ.Φίλιππο Κουτσάφτη, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας δεν προήλθε από τα χτυπήματα στο κεφάλι και τον θώρακα, αλλά από πνιγμό.

Ο Γιάννης της έβγαλε τα ματωμένα ρούχα, έπλυνε το σώμα της στη μπανιέρα και στη συνέχεια την τύλιξε με δύο σακούλες και ένα σεντόνι. Δοκίμασε διάφορους τρόπους προκειμένου να εξαφανίσει το πτώμα. Στην αρχή δοκίμασε να τη θάψει, στο φρεάτιο του ασανσέρ, ενώ μετά προσπάθησε κάτω από το σπίτι του σκύλου, στο σπίτι τους. Τελικά έβαλε το πτώμα της στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου και το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην Παιανία.

Όμως, ούτε αυτή η εκδοχή φάνηκε να τον ικανοποιεί, αφού λίγες ώρες μετά επέστρεψε, πήρε ξανά το πτώμα της άτυχης γυναίκας και το μετέφερε δίπλα στο σπίτι τους, στο πάρκο Πικιώνη στη Φιλοθέη. Εκεί, αφού πρώτα την έθαψε, στη συνέχεια σκέπασε το σημείο με… τσιμέντο και πέτρες.

Επί μία ολόκληρη βδομάδα ο 36χρονος μουσικός προσπαθούσε να συμπεριφέρεται φυσιολογικά, σαν να μην είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση της γυναίκας του.

Απώτερος στόχος του ήταν όχι τόσο να εξασφαλίσει την ατιμωρησία του, όσο να μη στερήσει από τα παιδιά του και τον πατέρα τους.  Προσπαθώντας να αποτινάξει από πάνω του τις υποψίες, έβαλε τα πεθερικά του να κάνουν δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία. Παράλληλα, είχε προσλάβει ιδιωτικό αστυνομικό για να αναζητήσει την γυναίκα του.

Ένα τηλεφώνημα γείτονα αποτέλεσε την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της δολοφονίας. Μέχρι εκείνη τη μέρα, η δήλωση της εξαφάνισής της Παναγιώτας είχε απλώς καταχωριθεί στο βιβλίο συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος Φιλοθέης και η μόνη έρευνα για τον εντοπισμό της γινόταν από τον ιδιωτικό ερευνητή, που είχε προσλάβει ο σύζυγός της.

Η πληροφορία «ο άνδρας της κάτι ξέρει» έφθασε στο Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών, το οποίο ανέλαβε το φάκελο εξαφάνισης και στη συνέχεια άρχισε να ζητά πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον της Παναγιώτας. Γρήγορα οι αστυνομικοί αντελήφθησαν ότι ο σύζυγος όντως ήξερε κάτι κι έτσι του έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του στη Φιλοθέη. Ο μουσικός οδηγήθηκε στο Τμήμα, όπου μετά από ανάκριση 2 ωρών ομολόγησε την πράξη του, ενώ τους οδήγησε και στο σημείο, όπου είχε θάψει τη γυναίκα του.

Ο Γιάννης Κατσιλάμπρος, πρωτόδικα, καταδικάστηκε σε ισόβια, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, για την για ανθρωποκτονία από πρόθεση, την οποία τέλεσε, ενώ βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, τόσο κατά τη λήψη της απόφασης για τη δολοφονία της συζύγου του, όσο και κατά την εκτέλεσή της.

Το δικαστήριο, αναγνώρισε στον καθηγητή το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και έτσι άλλαξε την ποινή από ισόβια, σε κάθειρξη 20 ετών. Και πάλι όμως, αυτή η ποινή δε θα ισχύσει, αφού στις 3 Νοεμβρίου 2014 ο μουσικός τελικά αποφυλακίζεται. Έτσι μετά από 7 χρόνια ο Γιάννης Κατσίλαμπρος είναι και πάλι ελεύθερος.

Κωστής Πολύζος: Τον στραγγάλισαν μητέρα και πατριός

Ο 23χρονος Κωστής Πολύζος είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς τα μεσάνυχτα της 18ης Φεβρουαρίου 2011 από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης, όπου διέμενε με τη μητέρα, τον πατριό και τον 12χρονο τότε αδελφό του.

Επτά μήνες μετά, στις 26 Σεπτεμβρίου, το πτώμα του βρέθηκε από έναν κυνηγό, μισοθαμμένο και μισοφαγωμένο από ζώα, στην περιοχή Γεφύρι του Πασά στο νομό Γρεβενών, όπου διατηρούσε μελίσσια ο πατριός του.

Τα μέλη της οικογένειάς του ανέφεραν στην προανάκριση πως τη νύχτα της εξαφάνισης ο Κωστής είχε μόλις επιστρέψει από το σπίτι φίλου του και βγήκε στην αυλή του δικού του σπιτιού για να ελέγξει κάποια βλάβη στη βρύση.

Ο μικρότερος αδελφός του είπε πως τον άκουσε να μιλάει και να γελάει με έναν άγνωστο άνδρα που είχε σταθμεύσει έξω από το γκαράζ του σπιτιού τους. Μετά ο 23χρονος μπήκε στο σπίτι, πήρε μια ομπρέλα και ένα μπουφάν και ξαναβγήκε, λέγοντας πως ξαναπάει στο σπίτι του φίλου του. Όπως αποδείχτηκε δεν πήγε ποτέ σ΄ αυτό και από τότε τα ίχνη του χάθηκαν. Η μάνα του αδικοχαμένου παιδιού έβγαινε σε τηλεοπτικές εκπομπές και χαρακτήριζε ως «δίποδα αγρίμια» τους δολοφόνους του παιδιού της, ζητώντας να βρεθούν και να τιμωρηθούν.

Η κηδεία του Κωστή έγινε 2,5 μήνες μετά την ανεύρεση της σορού, στην Ελευσίνα, όπου είχε μετακομίσει στο μεταξύ η οικογένεια, με την τοπική κοινωνία της Σιάτιστας να αντιδρά και να βοά. Όπως υποστήριζαν, η δολοφονία του 23χρονου συνδέεται με οικονομικούς λόγους και με τα υπέρογκα δάνεια που είχαν «φορτώσει» στο όνομά του μετά την ενηλικίωσή του.

Τον Ιανουάριο του 2016, μάνα και πατριός συνελήφθησαν ως δράστες του εγκλήματος, στην Ελευσίνα, όπου είχαν μετακομίσει. Η Ασφάλεια Κοζάνης, είχε στρέψει από την αρχή τις έρευνές της στον πατριό του θύματος και αναζητούσε τα αδιάσειστα στοιχεία που θα «έδεναν» την κατηγορία κατά του ίδιου, αλλά και της μητέρας του Κωστή.

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά, ο εισαγγελέας Κοζάνης έκρινε πως τα στοιχεία που συλλέχτηκαν από την προανάκριση της Ασφάλειας ήταν επαρκή για την απαγγελία κατηγοριών και εξέδωσε εντάλματα σύλληψης.

Ο αδικοχαμένος 23χρονος δολοφονήθηκε με στραγγαλισμό, ενώ μητέρα και πατριός καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη.

Ο λέκτορας με το αρσενικό

Μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με πρωταγωνιστή τον διακεκριμένο λέκτορα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που διέπραξε αυτό που αρχικά έδειχνε, ως… το τέλειο έγκλημα.

Θύματά του, η 34χρονη σύζυγός του, που όπως έκρινε η δικαιοσύνη την δηλητηρίασε αργά και βασανιστικά με αρσενικό και η ηλικιωμένη γιαγιά της, που έφυγε ως… παράπλευρη απώλεια.

Η διπλή ανθρωποκτονία έγινε τον Αύγουστο του 2013. Ο λέκτορας καταδικάστηκε σε δις ισόβια, τον Μάρτιο του 2018. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

«Ο λέκτορας τον Ιούλιο του 2012 σύναψε εξωσυζυγική σχέση με μια 20χρονη φοιτήτρια. Κολακεύτηκε ιδιαίτερα από την προσοχή που έλαβε από μια τόσο νεότερη γυναίκα. Αποφάσισε πως ο γάμος του έπρεπε να τελειώσει, με τρόπο ώστε να συνεχίσει να έχει την επιμέλεια της ανήλικης κόρης του. Να δημιουργήσει νέα οικογένεια και να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στην πανεπιστημιακή του εξέλιξη».

Έτσι, έβαλε μπροστά το σατανικό του σχέδιο. Οι γνώσεις του τον βοήθησαν να «συλλάβει» την ιδέα της δηλητηρίασης με αρσενικό.

«Ύστερα από έρευνα που διενήργησε στο διαδίκτυο, συνέλαβε το σχέδιο θανάτωσης της συζύγου του με αρσενικό, τις ιδιότητες του οποίου άλλωστε γνώριζε λόγω της επιστημοσύνης του, με την πρόκληση σε αυτήν επαναλαμβανομένων περιστατικών δηλητηρίασης, ώστε να μην μπορεί να διαγνωστεί η τοξίκωσή της».

Η σχέση του λέκτορα με τη σύζυγο του, σύμφωνα με την δικαιοσύνη ήταν τεταμένη για αρκετό διάστημα. Εκείνος ήθελε να είναι «ανώτερος» σε όλα. Η απόφασή της να πάρει διδακτορικό, τον εξόργισε. Όταν του ζήτησε διαζύγιο, ο 48χρονος απείλησε να την σκοτώσει. Την ίδια ώρα, έλεγε στην ερωμένη του ότι χωρίζει.

«Τον Ιανουάριο του 2013, είπε ψέματα στην ερωμένη του ότι είχε ξεκινήσει τη διαδικασία του διαζυγίου. Από τον Φεβρουάριο του 2013 άρχισε να χορηγεί στην σύζυγό του δόσεις αρσενικού, μέσω του νερού ή της τροφής. Η υγεία της είχε κλονιστεί και ο κατηγορούμενος είχε πειστεί για την επιτυχία του σχεδίου του»

Αρχικά, οι γιατροί αδυνατούσαν να διαγνώσουν από τι έπασχε η 34χρονη γυναίκα. Μέρα με τη μέρα χειροτέρευε και κανείς δεν μπορούσε να την βοηθήσει. Τον Αύγουστο του 2013, κι ενώ η γυναίκα νοσηλευόταν, ο λέκτορας, αποφάσισε να της χορηγήσει την τελευταία και θανατηφόρα δόση αρσενικού, μέσα στο νοσοκομείο.

Μετά το θάνατο της ο λέκτορας, έσπευσε να αποποιηθεί την περιουσία της για να αποδείξει ότι δεν είχε κανένα οικονομικό κίνητρο. Ήταν σίγουρος ότι τα είχε καταφέρει… Πλέον θα ζούσε το νέο έρωτά του με την φοιτήτριά του, που θα έφερνε στον κόσμο το παιδί του. Όμως οι επιστήμονες ήταν άλλη γνώμη. Το Μαιο του 2017, τέσσερα χρόνια μετά, κατάφεραν να δέσουν την υπόθεση και να παραπεμφθεί σε δίκη.

Ο κατηγορούμενος  καταδικάστηκε σε δις ισόβια, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, τον Μάρτιο του 2018. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες μιλώντας για ατύχημα.

Ύστερα από σχεδόν 2,5 χρόνια, δημοσιεύτηκε το σκεπτικό της πρωτοβάθμιας δικαστικής απόφασης, ενώ η δίκη του που ήταν προγραμματισμένη για τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αναβληθεί.

Το θρίλερ των Γλυκών Νερών που άφησε άφωνο το πανελλήνιο

Η είδηση ότι η 20χρονη Καρολάιν Κράουτς δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 στην κατοικία της στα Γλυκά Νερά της Αττικής και μάλιστα ότι δίπλα της βρέθηκε το λίγων μηνών μωρό της συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα.

Η Καρολάιν εντοπίστηκε νεκρή πάνω στο κρεβάτι της από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σπίτι μετά από τηλεφώνημα που είχε προηγηθεί από τον σύζυγό της, ο οποίος βρέθηκε δεμένος και φιμωμένος δίπλα από το κρεβάτι.

Σύμφωνα με την αρχική κατάθεση που έδωσε στις διωκτικές αρχές ο σύζυγός της, κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες (04:30) τρεις κουκουλοφόροι οπλισμένοι ληστές εισήλθαν στη κατοικία του ζευγαριού από το παράθυρο του υπογείου και δολοφόνησαν τον σκύλο της οικογενείας κρεμώντας τον από το λουρί του στη κουπαστή της σκάλας. Στη συνέχεια, ανέβηκαν στη σοφίτα όπου βρισκόταν η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού και υπό την απειλή όπλου τους ζήτησαν τα χρήματα που είχαν στο σπίτι.

Ο σύζυγος ανέφερε στους ληστές ότι είχε 10.000 ευρώ και τους υπέδειξε το σημείο όπου θα έβρισκαν τα χρήματα. Η Καρολάιν, η οποία γνώριζε πολεμικές τέχνες, αντέδρασε όταν οι ληστές σημάδευσαν το μωρό της με όπλο και ήρθε αντιμέτωπη με τον αρχηγό των ληστών παλεύοντας μαζί του. Αυτός όμως κατάφερε να την ακινητοποιήσει και στη συνέχεια να τη δολοφονήσει, προκαλώντας της ασφυξία. Οι ληστές, προτού αποχωρήσουν από την κατοικία, έδεσαν και φίμωσαν τον τριαντατριάχρονο σύζυγο της νεαρής, ο οποίος υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

Οι αστυνομικοί κατά την πρώτη έρευνα που έκαναν εντός της κατοικίας διαπίστωσαν ότι οι ληστές είχαν αφαιρέσει την κάρτα μνήμης από την κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο της κατοικίας.

Την υπόθεση της ληστείας μετά φόνου ανέλαβε να εξιχνιάσει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ελληνικής Αστυνομίας. Επικήρυξε αρχικά τους δράστες με το ποσό των 300.000 ευρώ για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την εύρεση των δολοφόνων, καταδικάζοντας ταυτόχρονα τη «βαρβαρότητα» του εγκλήματος.

Κατά τις πρώτες μέρες των ερευνών ένας 43χρόνος άντρας, υπήκοος Γεωργίας, συνελήφθη καθώς προσπάθησε να περάσει τα σύνορα προς τη Βουλγαρία με πλαστό διαβατήριο.Ωστόσο δεν διαπιστώθηκε η οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση. Επίσης, κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη κατοικία της Κράουτς, δεν εντοπίστηκαν κάποια ίχνη παραβίασης του παραθύρου από το οποίο εισήλθαν οι ληστές, αλλά ούτε και αποτυπώματα ή ίχνη DNA των δραστών. Οι έρευνες των διωκτικών αρχών συνεχίστηκαν με την αναζήτηση του οχήματος διαφυγής των δραστών, αναλύοντας δεδομένα από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν σε κοντινά σπίτια και καταστήματα της περιοχής των Γλυκών Νερών, χωρίς να βρεθεί κάτι που να σχετίζεται με την υπόθεση.

Από την ανάλυση των ψηφιακών πειστηρίων τόσο του θύματος όσο και του συζύγου της (κινητά τηλέφωνα, βιομετρικό ρολόι, κάμερα) διαπιστώθηκε ότι υπήρχε σημαντική απόκλιση στους χρόνους που ανέφερε ο καθ’ ομολογίαν δράστης κατά την κατάθεση του στις διωκτικές αρχές. Συγκεκριμένα, η κάρτα μνήμης της κάμερας είχε αφαιρεθεί στις 01:20 αντί στις 04:30 που προσδιόρισε ότι οι ληστές εισήλθαν μέσα στη μεζονέτα. Επίσης το βιομετρικό ρολόι που φορούσε η Κράουτς έδειξε ότι οι παλμοί της καρδιάς της σταμάτησαν στις 04:11. Τέλος η ανάλυση των εφαρμογών του κινητού τηλεφώνου του συζύγου έδειξε να υπάρχει λειτουργία κάποιων εφαρμογών την στιγμή που αυτός ανέφερε στις διωκτικές αρχές ότι ήταν δεμένος και φιμωμένος.

Στις 17 Ιουνίου, εστάλη από την αστυνομία ελικόπτερο στην Αλόννησο όπου και γινόταν το μνημόσυνο του θύματος. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν εκεί ανέφεραν στον σύζυγο του θύματος ότι προέκυψαν νέα σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση και τον κάλεσαν επιτακτικά να τους ακολουθήσει άμεσα στην Αθήνα.

Από την Αλόννησο μεταφέρθηκε στην Σκιάθο, από όπου έφυγε για Αθήνα με ένα αεροπλάνο. Μετά από πολύωρη κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και με την ανακοίνωση των ευρημάτων που προέκυψαν, ο σύζυγος ομολόγησε ότι αυτός δολοφόνησε την Κράουτς, ισχυριζόμενος ότι αιτία της πράξης του ήταν οι συχνές προστριβές που υπήρχαν μεταξύ τους. Σε ό, τι αφορά την προσπάθεια που έκανε για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, ισχυριζόμενος ότι έγινε ληστεία, το απέδωσε στο ότι δεν ήθελε το 11 μηνών παιδί τους να μεγαλώσει χωρίς κανέναν από τους γονείς του.

Στις 18 Ιουνίου ασκήθηκε στον καθ’ ομολογία δράστη ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα και συγκεκριμένα για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για κακοποίηση ζώου, για ψευδή καταγγελία, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους για τις πράξεις του, και για ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση λόγω των καταθέσεων που έδωσε στις Διωκτικές Αρχές.

Στις 22 Ιουνίου, έχοντας πάρει νωρίτερα τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί, ο σύζυγος της Κράουτς παρουσιάστηκε ενώπιον του 12ου τακτικού Ανακριτή και απολογήθηκε καταθέτοντας υπόμνημα. Μετά από μία πολύωρη απολογητική διαδικασία, ο 33χρονος κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη του Ανακριτή και του Εισαγγελέα και οδηγήθηκε στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού για λόγους ασφαλείας.

Το πού τελειώνει η φαντασία και ξεκινά η πραγματικότητα κανείς δεν το ξέρει, ειδικά όταν πρόκειται για τέτοιες υποθέσεις. Και η πραγματικότητα είναι αυτή που, δυστυχώς, κάθε φορά δεν σταματά να μας εκπλήσσει…

Διαβάστε επίσης:

Γουίτνεϊ Χιούστον: Το τελευταίο σαββατοκύριακο της ζωής της και οι άγνωστες ιστορίες για τη “βελούδινη” φωνή που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια αποσύρεται από την τηλεόραση παρά την πετυχημένη εκπομπή της

“Και άλλα που δεν κατάλαβα” – Η διερμηνέας που έχασε τα λόγια της, είναι το νέο μας… είδωλο για ένα σοβαρό λόγο!

Ναυσικά Διαμαντοπούλου

Recent Posts

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα για την υγεία του

Κρίσιμα χαρακτηρίζονται τα επόμενα 24ωρα για τον τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται από το…

24 λεπτά ago

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών – Τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι

Ισχυρή σειεσμική δόνηση μεγέθους 5,7 Ρίχτερ  σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, ανοιχτά των Φιλιατρών. Οι σεισμός έγινε…

38 λεπτά ago

Τι έρχεται τον Απρίλιο στο Μουσείο Μαρία Κάλλας του Δήμου Αθηναίων

Ένα πλούσιο πρόγραμμα τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους προτείνει για τον Απρίλιο το Μουσείο Μαρία Κάλλας του…

3 ώρες ago

Γνωρίζετε τι είναι η “ακμή γυμναστηρίου;”

Υπάρχουν πολλές γυναίκες οι οποίες δεν θέλουν να βγουν ούτε μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς…

3 ώρες ago

Στην εντατική ο Δημήτρης Κόκοτας – Σοβαρή η κατάστασή του

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς, μετά από έμφραγμα που υπέστη, νοσηλεύεται ο 55χρονος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, ο…

13 ώρες ago

Ουγγαρία: Αλυσοδεμένη στο δικαστήριο η 38χρονη Ιταλίδα δασκάλα που επιτέθηκε σε νεοναζί

Απέρριψε η ουγγρική δικαιοσύνη την μετατροπή της προφυλάκισης  σε κατ' οίκον περιορισμό για την Ιλάρια…

18 ώρες ago