2 τυχερές κερδίζουν αντηλιακά προϊόντα για πρόσωπο και σώμα από την Garnier Ambre Solaire

2-τυχερές-κερδίζουν-αντηλιακά-προϊόντ

Πλησιάζουμε στην καρδιά του καλοκαιριού, τα μπάνια στη θάλασσα έχουν ήδη ξεκινήσει για τους περισσότερους και αυτό που δε θα σταματήσουμε ποτέ να σας λέμε είναι: Μη ξεχνάτε την αντηλιακή σας προστασία!

Η έκθεση στον ήλιο, μπορεί να βλάψει βραχυπρόθεσμα το δέρμα με ηλιακά εγκαύματα. Ωστόσο, η επαναλαμβανόμενη έκθεση στον ήλιο, χωρίς καμία προστασία, μπορεί να οδηγήσει μακροπρόθεσμα σε πιο σοβαρά προβλήματα όπως ο καρκίνος του δέρματος.

Λίγο πριν φύγετε για διακοπές ή και για εσάς που θα μείνετε στο κλεινόν άστυ φέτος, το Infowoman.gr φρόντισε να εξασφαλίσει τα αντηλιακά προϊόντα του καλοκαιριού. Σύμμαχός μας σε αυτό η εταιρεία Garnier που προστατεύει από την ήλιο κάθε γενιά τα τελευταία 80 χρόνια. Η σειρά Αmbre Solaire της Garnier καινοτομεί και εξελίσσεται συνεχώς αξιοποιώντας την τεχνολογία, ώστε να αναπτύσσει αποτελεσματικά φίλτρα κατά της UV ακτινοβολίας.

Επιπλέον, το 2013 το Ambre Solaire δημιουργεί τη σειρά Sensitive Advanced για ευαίσθητες επιδερμίδες, το πρώτο ενισχυμένο σύστημα φίλτρων για προστασία ενάντια και στη μεγάλου μήκους UV ακτινοβολία, χωρίς κανέναν συμβιβασμό σχετικά με τις υπέροχες υφές.

Η Garnier δεσμεύεται σε ένα πιο ασφαλές καλοκαίρι για όλους. Με εξελιγμένα προϊόντα υψηλής και πολύ υψηλής αντηλιακής προστασίας χαρίζει σε όλους μας την ευκαιρία να απολαύσουμε τη μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουμε υψηλή αντηλιακή προστασία, ακόμα και σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Anti-Age SPF 50+

2-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ac-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%840

Η πρώτη αντηλιακή και αντιγηραντική προστασία για πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια με SPF50+ από το Ambre Solaire προσφέρει προστασία ενάντια στις βλαβερές επιπτώσεις της UVA και UVB ακτινοβολίας. Η ανάλαφρη σύνθεσή του, που δεν κολλάει και απορροφάται εύκολα, συμβάλλει στην προστασία της επιδερμίδας από τις εξωτερικές επιθέσεις της ηλιακής ακτινοβολίας που προκαλούν τη γήρανσή της.

Εμπλουτισμέμη με αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ, μειώνει τις λεπτές γραμμές αφυδάτωσης για να προσφέρει μια πιο ελαστική, απαλή και φρέσκια επιδερμίδα, με λαμπερή όψη.

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced SPF50+ Spray Πολύ Υψηλής Προστασίας

2-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ac-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%842

Το Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Spray SPF50+ παρέχει προηγμένη προστασία για ανοιχτόχρωμες και ευαίσθητες στον ήλιο επιδερμίδες. Προηγμένη προστασία UVA / UVB μέσω πρόσθετης τεχνολογίας Long UVA μακράς διάρκειας. Υποαλλεργικό, δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε τα αντηλιακά προϊόντα Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Anti-Age SPF 50+ για πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια και Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Spray SPF50+ που προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία στο σώμα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 16:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι τυχεροί νικητές είναι:

Ελένη Τζαβοπούλου

Ελένη Μουχτάρη

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε τα αντηλιακά προϊόντα Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Anti-Age SPF 50+ για πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια και Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Spray SPF50+ που προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία στο σώμα.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 20η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Σχετικά Άρθρα
Διαγωνισμός: Η Aveda σου χαρίζει το απόλυτο σετ για τα μαλλιά σου!
Θέλεις πιο πυκνά και λαμπερά μαλλιά; To Infowoman.gr και η Aveda σου χαρίζουν τα προϊόντα των ονείρων σου! Δηλώσε συμμετοχή στον διαγωνισμό
Super διαγωνισμός: Κερδίστε ένα από τα νέα βιβλία των εκδόσεων Αγγελάκη
Super διαγωνισμός: Κερδίστε ένα από τα νέα βιβλία των εκδόσεων Αγγελάκη που μόλις κυκλοφόρησαν – Οι νικητές
%cf%83%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%b5%cf%81-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%850
Σούπερ διαγωνισμός: 3 τυχερές κερδίζουν από ένα αντηλιακό προσώπου COVERDERM® – Οι νικητές
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τρομεροί Γονείς» – Για την Κυριακή 5/6
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τρομεροί Γονείς» – Για την Κυριακή 5/6, οι νικητές
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τρομεροί Γονείς» - Για το Σάββατο 4/6
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τρομεροί Γονείς» – Για το Σάββατο 4/6, οι νικητές
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Μια Γυναίκα χωρίς σημασία» - Για την Τετάρτη 8/6
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Μια Γυναίκα χωρίς σημασία» – Για την Τετάρτη 8/6, οι νικητές

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του