Αρχική > Celebrities > Φαβορί για τα Όσκαρ 2020 ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Τι λένε οι προβλέψεις

Φαβορί για τα Όσκαρ 2020 ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Τι λένε οι προβλέψεις

Φαβορί για τα Όσκαρ 2020 φαίνεται ότι είναι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, με τον ρόλο του στην ταινία “Once Upon A Time In Hollywood” του Κουέντιν Ταραντίνο. Τι προβλέψεις κάνουν για αυτή την υποψηφιότητα τα πρακτορεία στοιχημάτων;

Τρία χρόνια πέρασαν από τότε που ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα έκανε λόγο για τη ρύπανση της θάλασσας στην Άνδρο, πήρε το τελευταίο ως σήμερα Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου για τον χαρακτήρα του Χιου Γκλας στη ταινία “The Revenant”.

Η Νο1 υποψηφιότητα για τα Όσκαρ

Και φέτος ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποτελεί μέχρι στιγμής την υποψηφιότητα με τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού στα Όσκαρ 2020 για τον ρόλο του Ρικ Ντάλτον στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο “Once Upon a Time in Hollywood”, όπως υποστηρίζει το βρετανικό πρακτορείο στοιχημάτων Coral.

«Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο τελικά κέρδισε το Όσκαρ το 2016, αλλά θα μπορούσε να προσθέσει στη συλλογή του ακόμα ένα Όσκαρ, καθώς οι αποδόσεις στα στοιχήματα δίνουν 4-1 υπέρ του. Η τελευταία ταινία του Ταραντίνο είναι από τα φαβορί για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας», ανέφερε ο Χάρι Αϊτκενχάιντ του Coral.

Εκτός του Ντι Κάπριο, στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Μπραντ Πιτ στον ρόλο του Κλιφτ Μπουθ και η Μάργκοτ Ρόμπι στον ρόλο της Σάρον Τέιτ.

Δείτε το τρέιλερ: