G38
Χριστούγεννα όπου να ‘ναι φτάνουν και τα κλάματα με πιάνουν.. Όχι από χαρά, αλλά από άγχος! Τόσοι άνθρωποι που θέλω να ευχαριστήσω, τόσος λίγος χρόνος για να βρω κάτι που θα τους δείξει πόσο τους νοιάζομαι!

Ξεκίνησα λοιπόν το Σάββατο την αναζήτηση αυτού του μοναδικού δώρου για τον καθένα! Μαγαζιά με ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και τόσα άλλα πράγματα. Εμένα, όμως, δεν μου αρέσει να κάνω δώρα απλώς για να κάνω δώρα. Θέλω αυτό που θα προσφέρω στον μπαμπά, στη μαμά μου και σε όποιον άλλο καταφέρω να κάνω δώρο φέτος, να είναι κάτι ξεχωριστό, να είναι κάτι που θα τους «μείνει» που λέμε! Και όχι απαραίτητα να το χρησιμοποιούν για χρόνια, αλλά να θυμούνται ότι αυτό μου το έφερε η κόρη μου, η θεία μου, η νονά μου τα Χριστούγεννα του 2015.

Ενώ, λοιπόν, έψαχνα για το ιδιαίτερο αυτό δώρο βρέθηκα στα Public. Πάντα αφήνω προς το τέλος τα μαγαζιά με τα βιβλία, επειδή ξέρω ότι εκεί θα «φάω» την περισσότερη ώρα. Βέβαια, στα Public δεν βρίσκεις μόνο βιβλία, αλλά κάθε λογής πράγμα που σίγουρα δεν αφήνει τον άλλο ασυγκίνητο. Από λούτρινα μέχρι τηλεοράσεις! Έτσι, καθώς περπατούσα μέσα στους διαδρόμους του καταστήματος, σκέφτηκα πώς θα μπορούσα να κάνω όλα τα ψώνια μου εκεί! Ήμουν σίγουρη πώς θα έβρισκα αυτό που έψαχνα!

TT-28C open 69

Για τον μπαμπά μου, λοιπόν, ο οποίος είναι πιο κλασσικός τύπος, του αρέσει η μουσική, αλλά και όσα θυμίζουν εποχές περασμένες διάλεξα ένα πολύ ιδαίτερο πικ απ! Το Πικάπ Lenco TT-28C, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να απολαμβάνει πέρα από την αναπαραγωγή του βινυλίου και  ραδιόφωνο, χάρη στα ενσωματωμένα ηχεία του! 

Paperblanks ημερολόγιο Poe Tamerlane 13.95

Η μητέρα, από την άλλη, ως πολυάσχολη χρειάζεται κάτι που θα την βοηθά να οργανώνει το χρόνο της σωστά και να μην ξεχνά τις υποχρεώσεις της! Ένα ημερολόγιο είναι ό, τι πραγματικά χρειάζεται. Και με το ιδιαίτερο ποιητικό του εξώφυλλό, της θυμίζω ότι ξέρω τι πραγματικά της αρέσει! Το Paperblanks Ημερολόγιο 2016  Poe Tamerlane Mini είναι αυτό που θα της δώσει χαρά. Το ξέρω!

21801_Ted_Baker_Hard_Shell_SIMETO_Apple_iPhone_6_03 26.99

Σειρά έχει η βαφτιστήρα μου! Είναι 16 χρονών και φέτος πήρε το Proficiency. Έχω αντιληφθεί τα χρόνια που δουλεύω πως τα χαρτιά δεν έχουν σημασία, αλλά ήταν τόσο χαρούμενη που τα κατάφερε που δεν ήθελα να της χαλάσω το όνειρο και δεν έπρεπε, φυσικά! Οι γονείς της της έκαναν δώρο smartphone για αυτή της την επιτυχία! Εγώ θα συμπληρώσω το δώρο τους με μια θήκη Ted Baker που δεν θα έχει κανείς άλλος!

Powerbank USB SBS Portable Battery Backup 2000 mAh Ροζ 9.99euro

Πέρα από αυτό θα της κάνω δώρο και μια φορητή μπαταρία για να μην ξεμένει ποτέ. Ξέρετε πώς είναι. Καινούριο κινητό και μόνο με αυτό θα ασχολείται! Η Powerbank USB Portable Battery Backup 2000 της δίνει τη δυνατότητα να φορτίζει διάφορες συσκευές, όχι μόνο το κινητό! Την διάλεξα σε ροζ! Κοριτσάκι είναι!

G6

Για την αγαπημένη κοριτσοπαρέα προτίμησα μικρά στολίδια, γούρια! G61

Σε διάφορα σχέδια και χρώματα, φτιαγμένα κυρίως από ξύλο! Ιδιαίτερα σχέδια και μεγάλη ποικιλία που μου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξω αυτά που ταιριάζουν στον χαρακτήρα καθεμιάς!

Φόνος 5 Αστέρων 14,94

Τέλος, για τον εαυτό μου πήρα ένα βιβλίο! Ξέρω, είχα πει θα συγκρατηθώ αλλά δεν τα κατάφερα, παρασύρθηκα! Από τα λίγα που έχω διαβάσει μέχρι τώρα άξιζε! «ΦΟΝΟΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ», από τις εκδόσεις διόπτρα. Η Έλενα Ακρίτα με τη γνωστή γραφή της σε παρασύρει στο μυστήριο ενός θανάτου και συ δεν σταματάς να αναρωτιέσαι «ποιος διέπραξε το έγκλημα;» Αν όντως έχει γίνει ένα!

Για όλα τα παραπάνω δεν ξόδεψα πάρα πολλά. Ευτυχώς στα Public βρίσκεις πάντα αυτό που ψάχνεις και σε λογικές τιμές! Και μην ξεχνάτε το δώρο δεν το λογαριάζουμε από την οικονομική του πλευρά, αλλά από την συναισθηματική! Μην βιαστείτε να απαντήσετε όλα τα κλισέ γύρω από αυτό, απλώς παρατηρήστε πόσο έντονα θα φωτιστεί το πρόσωπο του αγαπημένου σας ανθρώπου όταν συνειδητοποιήσει πως τον σκεφτήκατε..

από sstrempa