Αρχική > Σχέσεις > Έχασε τη μνήμη της σε τροχαίο και ετοιμάζεται να παντρευτεί για 2η φορά τον άντρα της!

Έχασε τη μνήμη της σε τροχαίο και ετοιμάζεται να παντρευτεί για 2η φορά τον άντρα της!

second-wedding-wife-lost-memory-jeremy-justice-stamper-4Η Justice και ο Jeremy Stamper γνωρίστηκαν όταν ήταν 10 ετών, άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού στο γυμνάσιο και πέρυσι τον Αύγουστο αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους. Όμως, δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί στο νέο τους ξεκίνημα, αφού η ζωή τους πήρε διαφορετική τροπή 19 ημέρες μετά την τελετή του γάμου.

Στις 20 Αυγούστου η Justice είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Ευτυχώς, η 20χρονη κοπέλα κατάφερε να σωθεί αλλά ύστερα από ένα μήνα εξομολογήθηκε στο σύζυγό της ότι δεν θυμόταν τίποτα από την ημέρα του γάμου τους. “Στεναχωρήθηκα πολύ και αμέσως πήρα την απόφαση να το ξανακάνουμε από την αρχή για χάρη της. Το ατύχημα της είχε προκαλέσει απώλεια μνήμης σχετικά με καθετί που συνέβη 5 εβδομάδες πριν από το μυστήριο του γάμου. Δεν θυμόταν καν ότι είμαστε παντρεμένοι!”, αναφέρει ο νεαρός άνδρας.

weddingΤην 1η Αυγούστου, στην επέτειο ενός χρόνου από τον πρώτο τους γάμο, το ζευγάρι πρόκειται να ενωθεί ξανά με τα ιερά δεσμά του γάμου! Μάλιστα, επειδή ο Jeremy εργάζεται και παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές του, ενώ η Justice βρίσκεται ακόμα σε στάδιο ανάρρωσης από το ατύχημα, οι δύο νεαροί αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια σελίδα στο διαδίκτυο ώστε να καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα χρήματα που χρειάζονται για το γάμο με τη βοήθεια από δωρεές του κόσμου.