Αρχική > Celebrities > Εύη Φραγκάκη: «Ένας άγνωστος άρχισε να αυτοϊκανοποιείται έξω από την πόρτα μου»

Εύη Φραγκάκη: «Ένας άγνωστος άρχισε να αυτοϊκανοποιείται έξω από την πόρτα μου»

Την τραυματική εμπειρία που βίωσε χθες βράδυ, όταν επέστρεφε από ένα επαγγελματικό ραντεβού, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Εύη Φραγκάκη. Η δημοσιογράφος ήρθε αντιμέτωπη με έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος άρχισε να αυτοϊκανοποιείται μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει. Η ίδια περιγράφει με ένα άρθρο στην ιστοσελίδα thecaller.gr τις τρομακτικές στιγμές που έζησε.

«Έζησα μια τραυματική εμπειρία χθες.

Επέστρεφα στο σπίτι μου τη νύχτα, έπειτα από ένα επαγγελματικό δείπνο. Και εμφανίστηκε ένα άτομο έξω από την πόρτα μου ξαφνικά, το οποίο τελούσε στη διαδικασία της σεξουαλικής αυτοϊκανοποίησης μπροστά μου. Κλειδωμένη μέσα στο αυτοκίνητο μου, άρχισα να πατάω κόρνες, για να τον τρομάξω και για να δώσω σήμα σε όποιον μπορούσε να με ακούσει. Αλλά εκείνος δεν έδειχνε ούτε να συγκινείται, ούτε να τρομάζει, ούτε έφευγε.

Έζησα μια τραυματική εμπειρία φόβου και απειλής χθες.

Και με γνωστό χαρακτηριστικό μου την -έως τώρα στη ζωή μου- ετοιμότητα και ψυχραιμία στα κρίσιμα, άρχισα να παίρνω τηλέφωνα, ενώ συνέχιζα τις κόρνες και παρατηρώντας τον να δω αν έφυγε. Και εκείνος δεν έφευγε. Με πλησίαζε όλο και περισσότερο έξω από την καγκελόπορτα, χωρίς να δείχνει ούτε στο ελάχιστο ταραχή ή συστολή. Προσπαθούσε με επιμονή να τον δω καλύτερα, επέμενε να με δει από πιο κοντά. Στο σημείο εκείνο τρόμαξα στ’ αλήθεια. Τρόμαξα, όχι γιατί δεν ξέρω ότι συμβαίνουν αυτά και πολύ-πολύ χειρότερα. Τρόμαξα, παρόλο που δεν υπέστην επίθεση ή σωματικό τραύμα.

Τρόμαξα, επειδή δεν έφευγε, επειδή δεν μπορούσα να σκεφτώ τι άλλο είναι ικανός να κάνει ένας ξένος στον ιδιωτικό μου χώρο, σε εμένα. Τρόμαξα, επειδή δεν είχα πώς αλλιώς να προστατεύσω τον εαυτό μου σε ένα σημείο που δεν έδειχνε να υπάρχει άλλη ψυχή ζώσα, για να με ακούσει ή να τον διώξει μακριά.

Έζησα μια τραυματική ψυχολογική εμπειρία χθες.

Και αφού προσπάθησα με ψυχραμία να το σκεφτώ ως μια ξαφνική, δυσάρεστη εμπειρία, που έχει προφανώς και στατιστικά συμβεί σε πλήθος άλλων γυναικών γύρω μου, και με ευγνωμοσύνη ότι δεν πέρασα τίποτα πιο βαρύ, που θα μου άλλαζε τη ζωή, κατάλαβα ότι δεν μπορεί ο οργανισμός μου να το ξεπεράσει ως μία… τουριστική εμπειρία του τύπου «το ζήσαμε κι αυτό» ή «ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό»…

Δείτε την ανάρτηση: