Μια γυναίκα ξέρει να σέβεται τον εαυτό της και δεν κάνει συμβιβασμούς, όταν πρόκειται για την επιδερμίδα της. Σε αυτές τις πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης και φροντίδας, το αφρόλουτρο Dove Deeply Nourishing, όπως και όλα τα άλλα αφρόλουτρα Dove, προσφέρει θρέψη στην επιδερμίδα χάρη στην ξεχωριστή σύνθεσή του! Έτσι, εξασφαλίζεις καθαριότητα και συγχρόνως προστατεύεις το μικροβιώμα της επιδερμίδας.Η σημασία του μικροβιώματος

Με απλά λόγια, το μικροβίωμα είναι η εξωτερική προστατευτική ασπίδα της επιδερμίδας και παράλληλα, είναι μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου μικροβιώματος, που βρίσκεται συνολικά στο σώμα. Δεν μπορούμε να το δούμε, αλλά είναι εκεί και προστατεύει την επιδερμίδα μας από όσα αντιμετωπίζει καθημερινά – από τις σκληρές περιβαλλοντολογικές συνθήκες, μέχρι την αποτρίχωση με κερί και την απολέπιση. Γι’ αυτό, η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας ξεκινά με την προστασία του μικροβιώματος!

Η προστατευτική δράση των αφρόλουτρων Dove

Τα αφρόλουτρα Dove με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και με ισορροπημένο pH, καθαρίζουν απαλά και θρέφουν την επιδερμίδα μας, ενώ παράλληλα σέβονται το μικροβίωμά της, αφού είναι ήπια όσο το νερό. Επιπλέον, το ¼ ενυδατικής κρέμας που περιέχουν, συνώνυμο της φροντίδας του Dove, προσφέρει στην επιδερμίδα μας την περιποίηση που χρειάζεται αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή!


Ζήσε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο ντους και παράλληλα, προστάτευσε το μικροβίωμα της επιδερμίδας σου με τη σειρά αφρόλουτρων Dove!

από Ευγενία Κολοβού