Αρχική > Featured > «Έρωτας μετά»: Το τροχαίο της Άννας και του Κωνσταντίνου δεν ήταν ατύχημα – Τι θα δούμε απόψε

«Έρωτας μετά»: Το τροχαίο της Άννας και του Κωνσταντίνου δεν ήταν ατύχημα – Τι θα δούμε απόψε

Μπορεί το σαββατοκύριακο που πέρασε να σου φάνηκε «αιώνας» μέχρι να μάθεις τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς «Έρωτας μετά», όμως τα βάσανά σου τελείωσαν. Απόψε το βράδυ έρχεται νέο επεισόδιο που θα μας καθηλώσει στους δέκτες μας! Τι πρόκειται να γίνει με τον παράνομο έρωτα των δύο πρωταγωνιστών και το ατύχημα που έρχεται να βγάλει πολλές αλήθειες στο φως; Μήπως το τροχαίο δεν ήταν ατύχημα τελικά;

Τι θα δούμε απόψε

Το περίστροφο που βρίσκουν ο Γιώργος με τη Νόρα στο ποτάμι, εισάγει στην υπόθεση για τα καλά την παράμετρο της εγκληματικής ενέργειας. Ο Παπαδόπουλος ενημερώνει την Αντιγόνη για το ύποπτο παρελθόν του ξαδέλφου του Κωνσταντίνου, Ηλία, και προτείνει στη λογίστρια Όλγα συνεργασία με αντάλλαγμα, για να τον παγιδεύσει. Η ξαφνική επίσκεψη της φίλης της Άννας, Κικής, θα βάλει το Χρήστο σε υποψίες και θα του δώσει το κίνητρο να ξεκινήσει δική του έρευνα.

Πίσω στο παρελθόν, τα εγκαίνια της έκθεσης της Ηλέκτρας πυροδοτούν μια σειρά από νέες συγκρούσεις, η Αντιγόνη κοντράρεται με τη Μάγδα για τον Λύσανδρο, ο Κωνσταντίνος ανακαλύπτει πως η Ηλέκτρα του είπε ψέματα για δεύτερη φορά και η Ηλέκτρα πως της έκρυψε το διαζύγιο των γονιών του.