Αρχική > Featured > «Έρωτας μετά»: Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο – Οι πυροβολισμοί που αλλάζουν την εξέλιξη

«Έρωτας μετά»: Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο – Οι πυροβολισμοί που αλλάζουν την εξέλιξη

Η νέα δραματική σειρά «Έρωτας μετά» μας έχει καθηλώσει στους τηλεοπτικούς δέκτες αναμένοντας διακαώς τις εξελίξεις του σεναρίου. Ήδη η υπόθεση έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μας, με την κρυφή σχέση του Κωνσταντίνου και της Άννας να έχει βγει στο φως, λόγω ενός τροχαίου ατυχήματος και τα φλας μπακ να μαρτυρούν τα βήματα που οδήγησαν στον απαγορευμένο έρωτα του ζεύγους.

Από το τέλος κιόλας της πρώτης εβδομάδας, ο Χρήστος (Μάριος Αθανασίου) λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που τον ενημερώνει πως βρέθηκε μια γυναίκα που φαίνεται πως είναι η Άννα, η γυναίκα του. Η Άννα (Βάσω Λασκαράκη) θυμίζουμε πως είναι εξαφανισμένη από το ατύχημα και έπειτα. Την Τρίτη, ο Φώτης και Γιώργος εμποδίζουν τον Χρήστο να δει τη γυναίκα που σύμφωνα με την έρευνα είναι η Άννα Μακρίδη, μέχρι να εξακριβώσουν την πνευματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και το λόγο της φυγής της.

Τα παιδιά του ζεύγους Μακρίδη, Νίκος και Ειρήνη, περιμένουν εναγωνίως. Ο Παπαδόπουλος ανακαλύπτει κατεστραμμένα έγγραφα στην εταιρεία, γεγονός που τον οδηγεί σ’ ένα πρώτο συμπέρασμα και δίνει συγκεκριμένη κατεύθυνση στην έρευνά του.

Ένα γεγονός από το παρελθόν προκαλεί «τρικυμία»

Πίσω στο παρελθόν, ο Χρήστος ανακαλύπτει την αφιέρωση στο CD που έδωσε ο Κωνσταντίνος (Αντώνης Καρυστινός) στην Άννα και ζητά εξηγήσεις. Οι τρεις πυροβολισμοί που πέφτουν στο ιατρικό κέντρο όπου κρατείται η Άννα για εξέταση αλλάζουν την εξέλιξη των πραγμάτων.

Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλης σε συνεργασία με τους Μαρία Βρεττού, Αθηνά Γερολύμπου και Μάνο Παπαϊωάννου

Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος

Σκηνοθέτες: Βασίλης Τσελεμέγκος, Σέργιος Κωνσταντινίδης

Παίζουν: Αντώνης Καρυστινός, Βάσω Λασκαράκη, Μάριος Αθανασίου, Έμιλυ Κολιανδρή, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Κόκλας, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γωγώ Καρτσάνα, Γιώργος Παπαπαύλου, Λένα Δροσάκη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Νίκος Νικολάου, Αλέξανδρος Μούκανος, Παναγιώτης Καρμάτης, Σόλων Τσούνης, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Εύα Κοτανίδη, Δημήτρης Πασσάς, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Ισαβέλλα Μπαλτσαβιά, Σταύρος Τσουμάκης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, κ.ά.

Στο ρόλο της Αντιγόνης, η Μπέττυ Λιβανού

Στο ρόλο του Λύσανδρου, ο Νίκος Γαλανός