Αρχική > Infohealth > Εργαζόμενη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ πέθανε από κορωνοϊό

Εργαζόμενη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ πέθανε από κορωνοϊό

Επιβεβαιώθηκε πριν από λίγη ώρα ο θάνατος 50χρονης γυναίκας, εργαζόμενης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, και συγκεκριμένα χειρίστριας ιατρικών μηχανημάτων, από covid-19.

«Φτάσαμε πέρα από τα όριά μας!» είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξενός κάνοντας συγχρόνως γνωστό τον θάνατοτης εργαζόμενης στο νοσοκομείο. Η γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα και, εξαιτίας αυτών, ήταν σε αναρρωτική άδεια από τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, η 50χρονη, η οποία ήταν χειρίστρια ιατρικών μηχανημάτων στην ακτινολογική κλινική και ενώ νοσηλευόταν εδώ και κάποιες μέρες στο νοσοκομείο, η κατάστασή της χειροτέρεψε και την Παρασκευή κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Σήμερα έγινε γνωστό ότι έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. Η γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα.

Κι όλα αυτά, ενώ την Κυριακή έχασε τη μάχη με τον ιό στο «Αττικόν» νοσοκομείο ο 42χρονος πνευμονολόγος Αντώνης Χατζηγεωργίου, που διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο.

Η ανάρτηση του κ. Κοροξενού:

«ΕΔΩ ΑΧΕΠΑ.

Σήμερα έχασε την μάχη με τον covid μια συναδέλφισσά μας. Δεκάδες άλλοι συνάδελφοι μας βρίσκονται εκτός μάχης αφού νοσούν. Και κάποιοι ακόμη πιστεύουν ότι όλα είναι μια συνωμοσιολογία. Λυπάμαι αλλά με αυτόν τον ρυθμό που πάει δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι να σας νοσηλεύσουν. Σας παρακαλούμε πάρτε μέτρα προστασίας. Φτάσαμε πέρα από τα όρια μας. Πάρτε μέτρα να ξεπεράσουμε αυτήν την μάχη και μετά εδώ θα είμαστε να μιλήσουμε για συνομωσίες και τι έγινε λάθος».