Αρχική > Featured > Έρχεται το 6ο Bazaar βιβλίων στο Μουσείο Μπενάκη με εκπτώσεις έως 70%

Έρχεται το 6ο Bazaar βιβλίων στο Μουσείο Μπενάκη με εκπτώσεις έως 70%

Το Μουσείο Μπενάκη, μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού τα πέντε προηγούμενα χρόνια, οργανώνει φέτος το 6o Bazaar βιβλίων, στο κτήριο της οδού Πειραιώς, από την Παρασκευή 12 έως και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στις ώρες λειτουργίας του κτηρίου (Παρασκευή, Σάββατο: 10:00-22:00 και Κυριακή: 10:00-18:00).

Στο φετινό bazaar θα διατεθούν 230 τίτλοι που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50% και 70% επί της λιανικής τιμής πωλήσεώς τους. Ο εκδόσεις των ετών 2017-2018 θα διατίθενται με έκπτωση από 10% έως 30%. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα υπάρχει τμήμα με μεταχειρισμένα βιβλία σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Οι θεματικές κατηγορίες των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Ευρωπαϊκή Τέχνη, μέχρι τη Φωτογραφία, την Αρχιτεκτονική, τη Νεοελληνική ιστορία και τη Φιλολογία.

Για όσους δεν μπορούν να επισκεφτούν το bazaar βιβλίων, οι τίτλοι θα διατίθενται και διαδικτυακά στο www.bazaar.benaki.gr, από την Δευτέρα 8 έως και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019. Όλο αυτό το διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν μέσω διαδικτύου όλους τους τίτλους που θα διατίθενται στο bazaar με τις ίδιες εκπτωτικές τιμές (50% και 70%).

Δείτε τον κατάλογο των βιβλίων του 6ου bazaar εδώ

Διαγωνισμός φωτογραφίας

Με αφορμή το 6ο Bazaar βιβλίων, το τμήμα επικοινωνίας οργανώνει στο Instagram τον διαγωνισμό φωτογραφίας #BenakiBookChallenge. Οι χρήστες του Instagram καλούνται να εξερευνήσουν τις εκδόσεις του Μουσείου Μπενάκη, να επιλέξουν το βιβλίο που θα τους εμπνεύσει και να σκηνοθετήσουν τη δική τους φωτογραφία. Κάθε φωτογραφία που θα ανέβει στο Instagram με hashtag #benakibookchallenge και tag το @TheBenakiMuseum, θα λάβει μέρος στον ομώνυμο διαγωνισμό που θα διαρκέσει έως τις 31 Απριλίου 2019. Η πιο ευρηματική φωτογραφία θα κερδίσει μία ετήσια συνδρομή μέλους στο Μουσείο Μπενάκη με πολλά προνόμια!

Μουσείο Μπενάκη

Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου

118 54 Αθήνα

Τηλ: 21 0345 3111