Αρχική > Gossip > Επίθεση Παπάζογλου στη Βίκυ Σταυροπούλου: «Με ποια φωνή θα πάει στην Επίδαυρο;»

Επίθεση Παπάζογλου στη Βίκυ Σταυροπούλου: «Με ποια φωνή θα πάει στην Επίδαυρο;»

Ιδιαίτερα καυστικός με την επιλογή της Βίκυς Σταυροπούλου από το Εθνικό Θέατρο στον ρόλο της Λυσιστράτης ήταν ο χορογράφος  Δημήτρης Παπάζογλου σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν, αλλά και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ. Εκεί ανέφερε η επιλογή δεν τον βρίσκει σύμφωνο και πως σε τεράστιο βαθμό λειτουργούν οι δημόσιες σχέσεις (P.R).

«Έλα τώρα… ποιο είναι το PR που θα πάει η Σταυροπούλου στην Επίδαυρο; Με ποια φωνή; Με μηδέν φωνή; Για να παίξεις τη “Λυσιστράτη” στην Επίδαυρο, πρέπει να έχεις κι ένα όργανο φωνής… γιατί η Σταυροπούλου; Όπου και να σηκώσεις, η Σταυροπούλου είναι από κάτω. Ποιοι είναι αυτοί από πίσω, που κάθε λίγο και λιγάκι, μας δίνουν μπροστά τη Σταυροπούλου; Σε παιχνίδια, κριτικές σόου, στην Επίδαυρο… επίσης, έχει το πρώτο, ιστορικό θέατρο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, πως γίνεται αυτό;», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπάζογλου στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ.

«Θεωρώ ότι είναι μια περσόνα, δεν θεωρώ ότι είναι ηθοποιός”, είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπάζογλου για την Βίκυ Σταυροπούλου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.