Αρχική > Τι Νέα; > Επίθεση με βιτριόλι: Κάμερα κατέγραψε τη μαυροντυμένη γυναίκα- Αδύνατη, μετρίου αναστήματος, με μάσκα και σκούφο

Επίθεση με βιτριόλι: Κάμερα κατέγραψε τη μαυροντυμένη γυναίκα- Αδύνατη, μετρίου αναστήματος, με μάσκα και σκούφο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας στην επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ1, κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη μαυροντυμένη γυναίκα το πρωί της Τετάρτης, η οποία κατεβαίνει από το όχημα και κατευθύνεται στο ισόγειο του κτιρίου. Στη συνέχεια, όταν βγαίνει μετά την επίθεση, δεν υπάρχει κάμερα που να την έχει καταγράψει. Η πρώτη εικόνα της κάμερας δεν είναι πολύ καθαρή ώστε οι αστυνομικοί να έχουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, καθώς φορούσε μάσκα και σκούφο, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ η γυναίκα είναι μετρίου αναστήματος και σχετικά αδύνατη.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι με την ανάλυση στα σύγχρονα εργαστήρια της Αστυνομίας, θα μπορέσουν να έχουν κάποια από τα χαρακτηριστικά του προσώπου της ώστε να βοηθήσουν την 34χρονη Ιωάννα μήπως και την αναγνωρίσει. Οι αστυνομικοί ιχνηλατούν τη διαδρομή του οχήματος, δηλ. από πού ξεκίνησε και πώς έφτασε στην Καλλιθέα η γυναίκα. Όπως λένε οι αστυνομικοί φαίνεται να έχει κάνει αρκετά λάθη κατά τη διαδρομή αλλά και κατά την επίθεση και αυτό πιστεύουν ότι θα τους οδηγήσει στον εντοπισμό της.