Αρχική > TV > Επίθεση Γερουλάνου στην Κατερίνα Γκαγκάκη: Πρέπει να πάψει να είναι δημοτική σύμβουλος

Επίθεση Γερουλάνου στην Κατερίνα Γκαγκάκη: Πρέπει να πάψει να είναι δημοτική σύμβουλος

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Γερουλάνος, επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι εσύ» καλεί τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη να αποπέμψει την δημοτική σύμβουλο Κατερίνα Γκαγκάκη λόγω των σχολίων που και η ίδια έκανε στην τηλεοπτική εκπομπή «Μεσημέρι» που παρουσιάζει ο Γιώργος ΛΙάγκας.

«Είχαμε την ελπίδα πως είτε η κα Γκαγκάκη, προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, είτε ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Μπακογιάννης, θα αντιλαμβάνονταν την ουσία αλλά και τον συμβολισμό που εμπεριέχει η επίσημη ενασχόληση με τον πολιτισμό της Αθήνας καθώς και τη σημασία του παραδείγματος στο χώρο του πολιτισμού και της πολιτικής, αναλαμβάνοντας με παρρησία και χωρίς τυμπανοκρουσίες τις ευθύνες τους. Τα πράγματα είναι απλά: Η κα Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της, ως ένδειξη κατανόησης ότι συμπεριφορές όπως η δική της στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή δεν έχουν θέση ούτε στον χώρο ευθύνης της, ούτε στην ελληνική κοινωνία».

Είχαμε την ελπίδα πως είτε η κα Γκαγκάκη, προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, είτε ο Δήμαρχος Αθηναίων,…

Gepostet von Παύλος Γερουλάνος am Dienstag, 12. November 2019

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Λιάγκας θα περάσει σύντομα από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, ενώ αναμένονται και οι ποινές που θα επιβάλει το ΕΣΡ στον παρουσιαστή και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε επίσης: Μία συγγνώμη είναι αρκετή κυρία Γκαγκάκη;