Πόσες φορές δεν το έχουμε πάθει… Στη βιασύνη μας, γράφουμε το μήνυμα και χωρίς να καλοκοιτάξουμε σε ποιο παραθυράκι του messenger είμαστε, πατάμε enter… για να διαπιστώσουμε δευτερόλεπτα αργότερα ότι έχουμε κάνει την πατάτα. Έχουμε στείλει μήνυμα εκεί που δεν θα έπρεπε και έχουμε γίνει από (σκέτο) ρεζίλι μέχρι έχουμε ανεπανόρθωτα τσακωθεί με ανθρώπους που δεν θα θέλαμε. Και τότε τι έχουμε ευχηθεί με θέρμη; Να υπήρχε ένα κουμπάκι ώστε να μπορέσουμε να το πάρουμε πίσω…


Το Facebook λοιπόν αποφάσισε να κάνει (επιτέλους!) αυτό ακριβώς. Να μας δώσει την δυνατότητα να πάρουμε πίσω ένα μήνυμα που έχουμε στείλει, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία τεστάρει την συγκεκριμένη δυνατότητα με το «unsend button» καθώς διέρρευσαν φωτογραφίες που δείχνουν πώς θα γίνει αυτή η διαδικασία.


Σύμφωνα με το PC Mag, ο developer Jane Manchun Wong δημοσίευσε screenshots για το «Unsend Message» κουμπί, το οποίο “πιάστηκε” να τρέχει δοκιμαστικά στον κώδικα της εφαρμογής.

Το χαρακτηριστικό φαίνεται να είναι πολύ απλό, αλλά σύμφωνα με τον Wong, θα μπορείτε να αναστείλετε ένα μήνυμα μέσα σε ορισμένο χρονικό διάστημα. «Μετά από αυτό το χρονικό όριο, το μήνυμα δεν θα είναι πλέον unsendable», έγραψε ο ίδιος στο twitter.

Περιμένουμε να δούμε πότε θα είναι διαθέσιμη προς χρήση αυτή η δυνατότητα!

από Σοφία Κωστάρα