Αρχική > Cinema > Επιτέλους: Τα σινεμά άνοιξαν και σε περιμένουν!

Επιτέλους: Τα σινεμά άνοιξαν και σε περιμένουν!

Ωραίες όλες οι ψηφιακές πλατφόρμες στις οποίες μπορούμε να βλέπουμε ταινίες και σειρές, όμως τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το Σινεμά και δη το Θερινό Σινεμά. Σήμερα λοιπόν, Δευτέρα 1η Ιουνίου, τα θερινά σινεμά σηκώνουν αυλαία και το καλοκαίρι μας αποκτά με τον τρόπο αυτό το άρωμα που πρέπει να έχει. Φέτος, μάλιστα, στην Αττική θα μπορούμε να δούμε θερινό σινεμά και με διαφορετικό τρόπο, καθώς θα λειτουργήσουν και drive in κινηματογράφοι!

Η καμπάνια με τίτλο «ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ» που συνοδεύει αυτές τις μέρες το άνοιγμα των θερινών κινηματογράφων (την 1η Ιουνίου) σε σκηνοθεσία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, και σε παραγωγή Πάνου Παπαχατζή (Αργοναύτες) έχει δημιουργήσει ιδιαίτερη αίσθηση στο κοινό. Με ήρωες ληστές, ερωτευμένα ζευγάρια και τρομακτικά κοριτσάκια που αναζητούν θεατές για «λάμψουν», η Αλέκα Παπαδία έγραψε τα δυο σενάρια, που καλούν το κοινό πίσω στα σινεμά.

Ο κινηματογράφος δεν μπορεί ουσιαστικά να υπάρξει χωρίς θεατές. Είναι εκείνοι που θα αποτελέσουν το βασικό συστατικό για να επαναλειτουργήσουν ομαλά φέτος οι αίθουσες, με νέες πολυαναμενόμενες ταινίες και κλασικές επανεκδόσεις.

Διαβάστε εδώ τις 10 πολυαναμενόμενες ταινίες που θα δούμε φέτος στα θερινά σινεμά

Διαβάστε εδώ τη λίστα με τα Drive In Cinema της Αττικής