Αρχική > Τι Νέα; > Επιστρέφουν τελικά οι «Απαράδεκτοι»; Ο Γιάννης Μπέζος απαντά

Επιστρέφουν τελικά οι «Απαράδεκτοι»; Ο Γιάννης Μπέζος απαντά

Πρόσφατα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, Happy Day, ότι η επιτυχημένη σειρά των ‘90s «Οι Απαράδεκτοι» επιστρέφει, αυτή τη φορά θεατρικά με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Στον ρόλο μάλιστα του Βλάσση Μπονάτσου – που έχει φύγει από τη ζωή- θα δούμε τον Παύλο Χαϊκάλη.

Ωστόσο, μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ART fm, o Γιάννης Μπέζος διέψευσε κατηγορηματικά ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε: «Δεν επιστρέφει κανείς, το διαψεύδω κατηγορηματικά, γιατί το έχω ακούσει, δεν ισχύει. Το λένε χωρίς να μας έχουν ρωτήσει καν. Και όχι, δεν θέλω να επιστρέψουν οι Απαράδεκτοι, δεν μ’ αρέσουν αυτά, είναι μνημόσυνα αυτά, είναι τελειωμένα πράγματα».

Λίγα λόγια για τους Απαράδεκτους

Η σειρά προβλήθηκε στο Mega Channel στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και διήρκησε 1½ τηλεοπτική σεζόν, από τον Σεπτέμβριο του 1991 έως τον Ιανουάριο του 1993, ενώ ήταν εν μέρει βασισμένη σε παλιές ελληνικές ταινίες. Έχει μείνει στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης χάρη στις πηγαίες και αστείες ερμηνείες των πρωταγωνιστών, που εξακολουθούν μέχρι σήμερα να είναι σημαντικά πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση.

Στη σειρά επίσης έκαναν τις πρώτες τους εμφανίσεις ηθοποιοί που αργότερα έγιναν ευρύτερα γνωστοί στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, όπως η Ρένια Λουιζίδου στο ρόλο της φίλης του Βλάσση (οι ρόλοι είχαν τα πραγματικά ονόματα των ηθοποιών, κάτι ιδανικό για το «ανδρόγυνο» Παπαδοπούλου), ο Πέτρος Φιλιππίδης στο ρόλο ενός αστυνομικού που έκανε περιστασιακά την εμφάνισή του στη σειρά, ενώ εμφανίστηκαν και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.