Αρχική > Celebrities > Επί ποδός το παλάτι – Πρόκληση τοκετού αν δεν γεννηθεί το μωρό της Μέγκαν τις επόμενες 48 ώρες

Επί ποδός το παλάτι – Πρόκληση τοκετού αν δεν γεννηθεί το μωρό της Μέγκαν τις επόμενες 48 ώρες

Πρώτο θέμα όχι μόνο στα βρετανικά έντυπα, αλλά και στα μέσα όλου του κόσμου έχει γίνει η γέννηση του πριγκιπικού μωρού από τη Μέγκαν Μαρκλ. Που όλοι το περιμένουν πώς και πώς για να πάψει αυτή η φρενίτιδα κι αυτό -σαν κάτι να ξέρει- τους τη… σκάει.

Εκατοντάδες θαυμαστές του διάσημου ζευγαριού συρρέουν τις τελευταίες μέρες στο Ουίνδσορ, έξω από το ομώνυμο κάστρο, αφού ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν εγκατασταθεί πλέον στο Frogmore Cottage, το οποίο βρίσκεται στα εδάφη του βασιλικού κάστρου.

Οι προβλέψεις των γιατρών

Η δούκισσα του Σάσεξ αναμενόταν να φέρει στον κόσμο το νέο βασιλικό μωρό από τα τέλη Απριλίου μέχρι τις πρώτες ημέρες του Μαΐου.

Όμως, αν και το νέο βασιλικό μωρό αναμενόταν να έρθει στον κόσμο από τα τέλη Απριλίου μέχρι τις αρχές Μαΐου η καθυστέρηση του τοκετού της Αμερικανίδας, πρώην ηθοποιού, έχει πυροδοτήσει φήμες πως το μωρό έχει ήδη γεννηθεί. Οι φήμες θέλουν το παλάτι να καθυστερεί να το ανακοινώσει επειδή ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν δηλώσει στα μέσα Απριλίου πως, όταν γεννηθεί το παιδί τους, θα περάσουν πρώτα χρόνο ως οικογένεια και μετά θα δοθεί στη δημοσιότητα η είδηση.

Οι πηγές διαψεύδουν

Πηγές από το παλάτι διέψευσαν κατηγορηματικά πως το μωρό του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ έχει ήδη γεννηθεί. Ο βρετανικός Τύπος αναφέρει πως καθώς η Μέγκαν έχει καθυστερήσει να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, αν και μετά από 48 ώρες δεν έχει γεννήσει, η πρώην πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για πρόκληση τοκετού.

Η επιθυμία της Μέγκαν να γεννήσει σπίτι

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε εκφράσει την επιθυμία να γεννήσει στο σπίτι και μάλιστα, πηγές από το παλάτι δήλωναν πρόσφατα πως η δούκισσα είναι ήρεμη έχοντας στο πλευρό της τους δύο ανθρώπους που αγαπά, τον πρίγκιπα Χάρι και την 62χρονη μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, που από τις 16 Απριλίου βρίσκεται στο Frogmore Cottage μαζί με το ζευγάρι. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η δούκισσα κάνει βόλτες στον κήπο για να πάρει καθαρό αέρα.

Ο Βρετανός μαιευτήρας Κλάιβ Σπένς Τζόουνς από το Whittington Hospital, στο βόρειο Λονδίνο, δήλωσε στη Daily Mail πως οι έγκυες γυναίκες άνω των 36 ετών – η Μέγκαν Μαρκλ είναι 37 ετών – σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, θα πρέπει να σκέφτονται την πρόκληση τοκετού όταν βρίσκονται κοντά στην πιθανή ημερομηνία τοκετού, επειδή αντιμετωπίζουν υψηλό κίνδυνο.

Ακύρωση ταξιδιού για τον Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι ακύρωσε ξαφνικά το Σάββατο το προγραμματισμένο του ταξίδι για το Άμστερνταμ την ερχόμενη Τετάρτη 8 Μαΐου ενώ θα επισκεφθεί την Χάγη την Πέμπτη 9 Μαΐου, όπως είχε ανακοινωθεί, στο πλαίσιο της προώθησης των αγώνων Invictus Games των οποίων είναι εμπνευστής. Το παλάτι αρνήθηκε πως η ακύρωση του ταξιδιού του πρίγκιπα στο Άμστερνταμ έχει σχέση με την αναμενόμενη έλευση του νέου βασιλικού μωρού.