Αρχική > Deco > Η έπαυλη που δολοφονήθηκε ο Versace έγινε ξενοδοχείο – Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες

Η έπαυλη που δολοφονήθηκε ο Versace έγινε ξενοδοχείο – Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες

Η εντυπωσιακή έπαυλη του γνωστού Ιταλού σχεδιαστή μόδας Gianni Versace στη Φλόριντα του Μαϊάμι έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο που ονομάζεται The Villa Casa Casuarina. Το εντυπωσιακό οίκημα, που αποτέλεσε τον τόπο της στυγερής δολοφονίας του, είναι διακοσμημένο σε μεσογειακό στυλ ενώ τα επιβλητικά μοτίβα του σχεδιαστή διακρίνονται σε όλο το σπίτι.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να κολυμπήσουν στην πισίνα που είναι επενδεδυμένη με χρυσά πλακάκια, να κοιμηθούν σε υπέρδιπλα κρεβάτια, να απολαύσουν τον ωκεανό από το παρατηρητήριο που υπάρχει στη στέγη και να δειπνήσουν στο εστιατόριο, εκεί όπου παλαιότερα βρισκόταν η τραπεζαρία του σχεδιαστή.

Ο Versace αγόρασε την πολυτελή έπαυλη το 1992, μαγεμένος από την ιδιαίτερη ισπανική αρχιτεκτονική της. Δίπλα στη βίλα βρισκόταν ένα ξενοδοχείο, το οποίο αγόρασε και γκρέμισε για να φτιάξει από την αρχή τον κήπο, την πισίνα και την περίφημη νότια πτέρυγα που φιλοξενούσε μία από τις βιβλιοθήκες του.

Ο σχεδιαστής εκτιμάται ότι ξόδεψε περίπου 32 εκατ. δολάρια μέσα σε τρία χρόνια για να ανακαινίσει την πολυτελή έπαυλη, που σήμερα απολαμβάνουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ