Αρχική > Τι Νέα; > Επαληθεύτηκε το χειρότερο σενάριο στην Καρδίτσα: Στην 43χρονη αγνοούμενη ανήκει η σορός που βρέθηκε

Επαληθεύτηκε το χειρότερο σενάριο στην Καρδίτσα: Στην 43χρονη αγνοούμενη ανήκει η σορός που βρέθηκε

Στην 43χρονη φαρμακοποιό που αγνοείτο από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν ο Ιανός έπληξε την περιοχή της Θεσσαλίας ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στη γέφυρα Μαγουλίτσας στον δήμο Μουζακίου Καρδίτσας.

Το πτώμα εντόπισε σκύλος της ΕΜΑΚ μέσα στη λάσπη στις όχθες του ποταμού Πάμισου. Το αυτοκίνητο της 43χρονης είχε εντοπιστεί το πρωί του περασμένου Σαββάτου στη θέση Παλαιά Σφαγεία στο Μουζάκι.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η SaveLife Lifeguard Hellas SAR Volunteer που συμμετείχε στις έρευνες. Με μήνυμα της ομάδας εθελοντών διασωστών γράφουν: «Η 2η ημέρα ερευνών ολοκληρώθηκε μιας και η αγνοούμενη Ευδοκία βρέθηκε κοντα στη γέφυρα της Μαγουλιτσας, σημείο στο οποίο είχαμε ερευνήσει και χθες μαζί με τον αδερφό και τους συγγενείς-φίλους της και σήμερα η ΕΜΑΚ ξανά. Η αποστολή μας τελείωσε, είμαστε συγκινημένοι που επιτέλους η οικογένεια θα μπορέσει να την αποχαιρέτησει. Τα συλληπητηρια μας στην οικογένεια».

Η 2η ημέρα ερευνών ολοκληρώθηκε μιας και η αγνοούμενη Ευδοκία βρέθηκε κοντα στη γέφυρα της Μαγουλιτσας, σημείο στο οποίο…

Gepostet von SaveLife Lifeguard Hellas SAR Volunteer / Εθελοντική ομάδα διάσωσης am Donnerstag, 24. September 2020