Αρχική > Celebrities > Ενοχος ο Τζόνι Ντεπ- Ήταν όντως «ο άνδρας που χτυπούσε την σύζυγό του»!

Ενοχος ο Τζόνι Ντεπ- Ήταν όντως «ο άνδρας που χτυπούσε την σύζυγό του»!

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου έκρινε πως ο Τζόνι Ντεπ ήταν όντως «ο άνδρας που χτυπούσε την σύζυγό του»!  Η δίκη αυτή, που έγινε μετά την μήνυση που είχε υποβάλει ο ίδιος ο Τζόνι Ντεπ κατά της Άμπερ Χερντ και της εφημερίδας «The Sun», διήρκησε 16 ολόκληρες μέρες και διαπίστωσε πως ο ισχυρισμός της εφημερίδας ότι ο Τζόνι Ντεπ ήταν βίαιος απέναντι στην γυναίκα του, ήταν δικαιολογημένος!

Ο 57χρονος Τζόνι Ντεπ είχε μηνύσει  τον εκδότη της εφημερίδας Sun για ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2018 και στο οποίο επικεφαλής μάρτυρας ήταν η Άμπερ Χερντ που περιέγραψε 14 περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της σχέσης τους όπου ισχυρίζεται ότι της επιτέθηκε, παρέχοντας πικάντικες λεπτομέρειες για τις επιθέσεις.

Τις 16 αυτές ημέρες που διήρκησε η δίκη, το δικαστήριο διείσδυσε μέσα στη ζωή του φλογερού ζευγαριού του Χόλιγουντ με αφορμή τους πολλούς ισχυρισμούς. Το βλέμμα μας στράφηκε ιδιαίτερα στις κατηγορίες πως ο Τζόνι Ντεπ έπαιρνε μεγάλες ποσότητες κοκαϊνης και πως έπινε περισσότερο από όσο θα μπορούσαν οι «κανονικοί» άνθρωποι. Η Άμπερ Χερντ τον κατηγόρησε για αφόδευση στο συζυγικό τους κρεβάτι, ενώ η ίδια κατηγορήθηκε ότι είχε σχέση με τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της Tesla Έλον Μασκ, την οποία όμως αρνήθηκε. Ο Τζόνι Ντεπ παραδέχτηκε ότι ξοδεύει 30.000 δολάρια κάθε μήνα για την αγορά κόκκινου κρασιού, ενώ λέγεται ότι «επιτέθηκε» στην Άμπερ Χερντ κατά την παραμονή τους στην Αυστραλία ενώ ήταν μεθυσμένος και υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο διάσημος ηθοποιός αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς, λέγοντας πως η πρώην σύζυγός του ήταν βίαιη απέναντί του. Τόσο ο Τζόνι Ντεπ όσο και η Άμπερ Χερντ έδωσαν αποδεικτικά στοιχεία σε αυτό που ονομάστηκε η «δίκη – δυσφήμηση του αιώνα» καθώς και οι δύο αντάλλαξαν κατηγορίες σχετικά με το ποιος διέπραξε την ενδοοικογενειακή βία κατά την διάρκεια της θυελλώδους σχέσης τους.