Αρχική > Τι Νέα; > Ενδεχόμενο εμπρησμού στο ξενοδοχείο στη Συγγρού – Διασωληνωμένη μια γυναίκα με εσωτερικά εγκαύματα -Δύο ακόμη στο Αττικόν

Ενδεχόμενο εμπρησμού στο ξενοδοχείο στη Συγγρού – Διασωληνωμένη μια γυναίκα με εσωτερικά εγκαύματα -Δύο ακόμη στο Αττικόν

Στιγμές πανικού διαδραματίστηκαν στη φωτιά που ξέσπασε στο ξενοδοχείο Athenaeum Palace στη Λεωφόρο Συγγρού, που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η νέα –και πολύ σοβαρή– εξέλιξη, είναι πως στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο έχει βρεθεί εύφλεκτο υγρό! Κάτι το οποίο καθιστά το ενδεχόμενο εμπρησμού ως ένα σενάριο που, πλέον, εξετάζεται πολύ σοβαρά από τις Αρχές.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για τη φωτιά στο ξενοδοχείο λίγα λεπτά πριν τις 12:00 και στο σημείο, επί της λεωφόρου Συγγρού, έσπευσε άμεσα ισχυρή δύναμη, αποτελούμενη από 35 πυροσβέστες και 12 οχήματα.

Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε συνολικά 20 άτομα, ενώ έχουν μεταφερθεί στο Αττικόν τρία άτομα από τη φωτιά. Τα δυο περιστατικά είναι με αναπνευστικά προβλήματα, με το ένα εξ αυτών, μια γυναίκα, να έχει υποστεί εισπνευστικά (εσωτερικά) εγκαύματα και να είναι αυτή την ώρα διασωληνωμένη.

Σύμφωνα με τον κ. Μαθιόπουλο, το τρίτο περιστατικό στο οποίο συνέδραμαν διασώστες του ΕΚΑΒ ήταν ορθοπεδικής φύσεως, για άτομο που είχε υποστεί κάταγμα. Πέρα από τα τρία, πιο σοβαρά περιστατικά, πρώτες βοήθειες παρασχέθηκαν σε τέσσερα ακόμη άτομα που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο την ώρα της φωτιάς.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Η στιγμή του απεγκλωβισμού