Η βρεφική ηλικία είναι η πιο τρυφερή περίοδος του ανθρώπου, αλλά και η πιο καθοριστική για την υγεία του και τις διατροφικές του συνήθειες. O μητρικός θηλασμός είναι ο ιδανικός τρόπος διατροφής που επηρεάζει σημαντικά και θετικά την μετέπειτα υγεία και φυσική κατάσταση των βρεφών, ενώ είναι αποδεδειγμένο ότι η υγιεινή διατροφή συμβάλλει θετικά στη σωματική και νοητική ανάπτυξη του βρέφους.

Μετά το πέρας του μητρικού θηλασμού και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του παιδιάτρου, το μωρό σας θα περάσει σε μια ισορροπημένη βρεφική διατροφή που θα βάλει τα θεμέλια της μελλοντικής υγείας του. Η FREZYDERM είναι εδώ για να σας διευκολύνει να επιλέξετε μια βρεφική διατροφή που καλύπτει όλες τις επιλογές και τις ανάγκες.

Τα νέα βρεφικά γάλατα της FREZYDERM έχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για τη σωστή διατροφή και ανάπτυξη των βρεφών.

FREZYLAC PLATINUM 3


Βιολογικό κατσικίσιο γάλα σε σκόνη για βρέφη από τον 10º μήνα ως μετάβαση από τον θηλασμό ή από το FREZYLAC PLATINUM 2 ή ως αντικατάσταση οποιουδήποτε γάλακτος στη συνέχεια της νηπιακής και παιδικής ηλικίας. Προϊόν εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, κορεσμένα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα.

FREZYLAC GOLD 3

Ρόφημα Βιολογικού αγελαδινού γάλακτος σε σκόνη για βρέφη από τον 12° μήνα ως μετάβαση από το θηλασμό ή από το FREZYLAC GOLD 2 ή ως αντικατάσταση οποιουδήποτε γάλακτος στη συνέχεια της νηπιακής και παιδικής ηλικίας.
Εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες, ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία εξασφαλίζει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ενίσχυση του οργανισμού. Με αυξημένο σίδηρο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ηλικίας.

FREZYLAC SILVER 3

Ρόφημα αγελαδινού γάλακτος σε σκόνη για βρέφη και νήπια από τον 12° μήνα ως μετάβαση από τον θηλασμό ή από το FREZYLAC SILVER 2 ή ως αντικατάσταση οποιουδήποτε γάλακτος στη συνέχεια της νηπιακής και παιδικής ηλικίας. Ένα ρόφημα εμπλουτισμένο με σίδηρο για να καλύπτει τις νέες αυξημένες ανάγκες που έχει το βρέφος σε αυτό το στάδιο της ζωής του και με καθώς και με βιταμίνες, μέταλλα, πρεβιοτικά, νουκλεοτίδια, DHA/ARA που συμβάλουν στην ενίσχυση του οργανισμού του βρέφους.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ο τυχερός νικητής που θα κερδίσει τα νέα βρεφικά γάλατα της FREZYDERM με όλα τα απαραίτητα συστατικά για τη σωστή διατροφή και ανάπτυξη των βρεφών. Η συσκευασία περιλαμβάνει τα τρία παραπάνω προϊόντα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 στις 16:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και ο τυχερός νικητής είναι:

Αμαλία Παναγιωτοπούλου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ο τυχερός νικητής που θα κερδίσει τα νέα βρεφικά γάλατα της FREZYDERM με όλα τα απαραίτητα συστατικά για τη σωστή διατροφή και ανάπτυξη των βρεφών.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 18η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.
  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.
  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.
 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 
από Μαρία Ιωαννάτου