Με το τραγούδι Better Love, η Κατερίνα Ντούσκα ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision 2019. Προς το παρόν, έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε ένα μικρό teaser από το τραγούδι.Όπως δήλωσε η ίδια η τραγουδίστρια, «Είναι ένα mid tempo power pop song, με πολύ σύγχρονη παραγωγή που όμως στέκεται και σε ακουστική εκδοχή, με ένα όργανο, γιατί είναι πολύ μελωδικό. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό το τραγούδι. Το έγραψα με τον Leon of Athens και τον David Sneddon. Φτιάξαμε μια φοβερή ομάδα στο Λονδίνο με τον παραγωγό Phil Cook αλλά και τον David, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Ellie Goulding και Lana Del Rey», αναφέρει σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μιλώντας για την έμπνευσή της, λέει: «Ηταν ένα τραγούδι που υπήρχε στα σκαριά, σε ημιτελή μορφή και με αφορμή το διαγωνισμό δουλεύτηκε σοβαρά. Μου άρεσε το ότι είχε μια μελωδία φωτεινή και αισιόδοξη. Ήθελα ένα τραγούδι εξωστρεφές με δύναμη και βάθος και νιώθω πως για πρώτη φορά έγραψα ένα τραγούδι που δεν ξεκινά και τελειώνει με μένα. Αφορά τους άλλους και λειτουργεί σαν πρόσκληση, σαν αγκαλιά».


«Θα ήθελα να μπορεί να προσφέρει ανάταση και ζεστασιά. Νομίζω πως όταν βρισκόμαστε σε μια ψυχική διάσταση, συμβαίνουν πολλά», υποστηρίζει σχετικά με το μήνυμα που θέλει να περάσει.

Η πρόταση για τη Eurovision

Μιλώντας για το πώς προέκυψε η συμμετοχή της στην Eurovision, η Κατερίνα Ντούσκα αποκαλύπτει πως η πρόταση του Δημήτρη Παπαδημητρίου, την ξάφνιασε.

«Η πρόταση μου έγινε από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και με ξάφνιασε πραγματικά. Δεν θα μπορούσα να το είχα προβλέψει νομίζω. Προήλθε από μια νεοσύστατη επιτροπή τρομερά αξιόλογων ανθρώπων που είχαν το όραμα να κάνουν κάτι διαφορετικό. Αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό όπως και η εμπιστοσύνη τους σε μένα, συνολικά σαν καλλιτέχνιδα. Το σκέφτηκα πάντως πολύ καιρό και πολύ υπεύθυνα πριν πω το ναι», είπε.

από Σοφία Κωστάρα