Αρχική > TV > Ένα νέο ντοκιμαντέρ για την Audrey χρησιμοποιεί το μπαλέτο για να διηγηθεί τη ζωή της

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για την Audrey χρησιμοποιεί το μπαλέτο για να διηγηθεί τη ζωή της

Η ζωή της Audrey Hepburn είναι το θέμα ενός νέου ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε από την υποψήφια για BAFTA ομάδα πίσω από το ντοκιμαντέρ για τον Alexander McQueen. Το ντοκιμαντέρ “Audrey” θα είναι διαθέσιμο σε DVD και ψηφιακή μορφή από τις 30 Νοεμβρίου, και θα προσφέρει ένα πορτρέτο της εμβληματικής σταρ, παρουσιάζοντας αδημοσίευτα βίντεο και συνεντεύξεις με την οικογένειά της.

Έχουν γίνει αμέτρητα ντοκιμαντέρ για την Hepburn, η οποία εξακολουθεί να θεωρείται μία από τις πιο κομψές γυναίκες της ιστορίας, αλλά αυτό υπόσχεται να εστιάσει βαθύτερα για να μάθει ποια ήταν πέρα από τη λαμπερή γκαρνταρόμπα και τις κλασικές ταινίες της.

Η ηθοποιός είχε μια δύσκολη ανατροφή, ο πατέρας της την εγκατέλειψε και μεγάλωσε υπό ναζιστική κατοχή στην Ολλανδία. Αυτή η πρώιμη εμπειρία οδήγησε σε «μια δια βίου μάχη με τα τραύματα του παρελθόντος της και δημιούργησε μια σκιά στην προσωπική της ζωή», αναφέρει το δελτίο τύπου για το ντοκιμαντέρ.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τον γιο της, Sean Hepburn Ferrer, την πρώην καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Givenchy, Clare Waight Keller, και τον διευθυντή σχεδιασμού της Tiffany, John Loring. Ως φόρος τιμής στην αγάπη της για το μπαλέτο, τρεις φημισμένες χορεύτριες θα αναπαραστήσουν τα διαφορετικά στάδια της ζωής της. Η Francesca Hayward θα παίξει το «Hollywood era Audrey» στο απόγειο της φήμης της, η Alessandra Ferri θα την υποδυθεί στα τελευταία της χρόνια, ενώ η Keira Moore θα παίξει την «Young Audrey». Οι τρεις χορεύτριες συμμετέχουν στο ντοκιμαντέρ υπό την καθοδήγηση του βραβευμένου Βρετανού χορογράφου Wayne McGregor.

«Ο χορός μεγεθύνει το συναισθηματικό τοπίο της Audrey και φέρνει μια αυξημένη αίσθηση δράματος και θεάτρου στην ταινία, καθώς και μια πλούσια οπτική γλώσσα που δεν έχει ακόμη χρησιμοποιηθεί σε ντοκιμαντέρ», λέει η σκηνοθέτιδα Helena Coan.

Πηγή κεντρικής φώτο: Instagram @vintageehollywoodd