Αρχική > Featured > Ένα ειδικό δείπνο για να βοηθήσουμε τον Θοδωρή να μεταβεί στην Αμερική για θεραπεία

Ένα ειδικό δείπνο για να βοηθήσουμε τον Θοδωρή να μεταβεί στην Αμερική για θεραπεία

Ο Θοδωρής είναι 24 ετών και πάσχει από τη Νόσο Batten η οποία προσβάλει παιδιά σε μικρή ηλικία και οδηγεί σε πρόωρο και οδυνηρό τέλος. Η νόσος CLN3 (Batten Disease), είναι κληρονομική και νευροεκφυλιστική, δυστυχώς καταστρέφει μία – μία τις δυνατότητες του παιδιού όπως το να δει, να μιλήσει, να περπατήσει, να φάει, να καταπιεί και έτσι πεθαίνει πρόωρα, μέσα σε αμέτρητα βασανιστήρια.

Το εστιατόριο Oroscopo μάς προσκαλεί να συνδράμουμε, ώστε να κρατήσουμε το θαύμα του Θοδωρή ζωντανό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την προσπάθεια του Θοδωρή και της οικογένειας του, στην ιστοσελίδα www.theodoresmiracle.org και να τους ακολουθήσετε στην σελίδα Theodore’s Miracle.

Δεκτός σε πρωτοποριακή έρευνα στην Αμερική

Ο Θοδωρής ενάντια σε όλες τις προβλέψεις δίνει μια γενναία μάχη έχοντας πρώτη φορά την ελπίδα, αφού έγινε δεκτός να συμμετάσχει σε μία πρωτοποριακή έρευνα γονιδιακής θεραπείας που θα γίνει στην Αμερική.

Έτσι αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα φιλανθρωπικό δείπνο την Τετάρτη 15/5/2019 στις 21:40. Όλες οι εισπράξεις από το ειδικό μενού αξίας 30€ το άτομο, που θα ετοιμάσουμε θα διατεθούν ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ στην οικογένεια του Θοδωρή.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε παρακαλώ να κάνετε απαραίτητα κράτηση. Ώρα προσέλευσης για το Δείπνο Φιλανθρωπικού Σκοπού: 21:40.

Όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε αλλά δεν έχετε την δυνατότητα να παρευρεθείτε στο φιλανθρωπικό δείπνο, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.gofundme.com/theodoresmiracle και να συνδράμετε.

Εστιατόριο Oroscopo

Μοντέρνα Ελληνική κουζίνα, Πίτσα & Πάστα

Αντήνορος 42-44, πλατεία Caravel, Αθήνα 16121

Κρατήσεις: 210 7216458, 210 7238567 | info@oroscopo.gr | www.oroscopo.gr