Αρχική > TV > Emily in Paris: Πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν!

Emily in Paris: Πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν!

Πράσινο φως για τη δημιουργία της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Emily in Paris» έδωσε το Netflix και έτσι η Lily Collins θα συνεχίσει να ζει ρομαντικές και επαγγελματικές περιπέτειες στο Παρίσι, ενσαρκώνοντας την Emily Cooper.

Η ίδια η Lily Collins έκανε γνωστό το γεγονός αυτό στα ΜΜΕ μέσω μιας επιστολής που φαίνεται να είναι σταλμένη από τη Savoir, την εταιρεία στο Παρίσι όπου εργάζεται η ηρωίδα της σειράς, και φέρει την υπογραφή της προϊσταμένης της, Sylvie Grateau.

Διαβάστε επίσης: 

Είδαμε τη νέα σειρά “Emily in Paris” του Netflix και αυτά είναι τα 10 looks που ξεχωρίσαμε (εικόνες)

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η 31χρονη Λίλι Κόλινς, κόρη του διάσημου τραγουδιστή Φιλ Κόλινς, η οποία υποδύεται την Έμιλι, μια φιλόδοξη νεαρή γυναίκα, στέλεχος μάρκετινγκ από το Σικάγο, που ξαφνικά αποκτά τη δουλειά των ονείρων της και μετακομίζει στο Παρίσι. Η Έμιλι αναλαμβάνει την ανανέωση της στρατηγικής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μιας εταιρείας, αλλά η νέα της ζωή είναι γεμάτη με συναρπαστικές περιπέτειες και εκπληκτικές προκλήσεις. Η νεαρή Έμιλι προσπαθεί να τα βγάλει πέρα, κερδίζοντας τους συναδέλφους της και κάνοντας φίλους, ενώ δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν και οι νέοι έρωτες που συναντά στον δρόμο της.

Η σειρά γυρίστηκε το 2019 στο Παρίσι και αποτελείται από δέκα επεισόδια, ενώ επικεφαλής του ενδυματολογικού τομέα είναι Πατρίσια Φιλντ, η οποία δημιούργησε τα διάσημα look για το «Sex and the City» και το «The Devil Wears Prada».