Αρχική > Featured > Ελληνίδα βρέθηκε δολοφονημένη στην Ολλανδία – Υπό κράτηση ο σύντροφός της

Ελληνίδα βρέθηκε δολοφονημένη στην Ολλανδία – Υπό κράτηση ο σύντροφός της

Η 47χρονη Γιούλη Δεληγιάννη βρέθηκε από τις Oλλανδικές Αρχές δολοφονημένη, στο διαμέρισμα όπου διέμενε μαζί με τον σύντροφό της. Η άτυχη γυναίκα καταγόταν από τη Μεταμόρφωση Κοζάνης και τα τελευταία χρόνια ζούσε σε πόλη της Ολλανδίας, όπου είχε μετακομίσει για να εργαστεί.

Ο επίσης Έλληνας σύντροφος της 47χρονης, σύμφωνα με το kozanilife.gr, κατάγεται από τη Θεσσαλία και έχει συλληφθεί ως ύποπτος για τη δολοφονία της. Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν σοκαρισμένοι, ενώ η τραγική είδηση έχει προκαλέσει θλίψη και στην τοπική κοινωνία της Κοζάνης.

Εκτεταμένη έρευνα για τις συνθήκες του εγκλήματος, που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου, διεξάγουν οι Ολλανδικές Αρχές, ενώ έχουν ειδοποιήσει τους οικείους της 47χρονης από τη Μεταμόρφωση Κοζάνης και τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσουν στην περιοχή.

Σημαντική είναι μαρτυρία γείτονα, ο οποίος φαίνεται να δήλωσε στα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, ότι λίγο πριν το έγκλημα είχε ακούσει έντονη φασαρία από το διαμέρισμα που διέμενε το ζευγάρι, ενώ άλλοι γείτονες πραγματοποίησαν συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης σχετικά με το τραγικό συμβάν.