Αρχική > Σχέσεις > «Έλληνας αναζητά τη δική του Ωραία Ελένη» – Η αφίσα που γέμισε μετρό και δρόμους στη Νέα Υόρκη

«Έλληνας αναζητά τη δική του Ωραία Ελένη» – Η αφίσα που γέμισε μετρό και δρόμους στη Νέα Υόρκη

Όταν αποφάσισε να πάει στην Αμερική για το master του ο Παύλος Σακόγλου δεν είχε σίγουρα σκεφτεί αυτό που θα του συνέβαινε.

Αφίσες με το πρόσωπο και το τηλέφωνό του γέμισαν τρένα, βαγόνια, σταθμούς μετρό και δρόμους σε διάφορες περιοχές της Νέας Υόρκης. Η λεζάντα που τις συνόδευε;

 «Ελληνας αναζητά τη δική του Ωραία Ελένη».

«Γεια σας, είμαι ο Παύλος και είμαι φοιτητής από τη Θεσσαλονίκη που έχω έρθει για να πάρω το μάστερ μου στα μαθηματικά. Αναζητώ σύντροφο. Δεν πρόκειται για πλάκα. Δεν μου αρέσουν οι εφαρμογές με τις οποίες βρίσκεις ραντεβού και κουράστηκα να είμαι single. Ελπίζω να γνωρίσω κάποιον ιδιαίτερο άνθρωπο για να μοιραστώ αυτό το τρελό ταξίδι μαζί του. Είμαι διατεθειμένος να ξυρίσω και το μουστάκι μου, αν χρειαστεί» έγραφε επίσης η αφίσα.

Η ανταπόκριση ήταν απίστευτη, ενώ πέρα από κοπέλες που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τον 26χρονο ένας κύριος του πρότεινε να σκεφτεί να κάνει σχέση με άτομο του ίδιου φύλου.

«Το τηλέφωνό μου άρχισε να χτυπά και σκέφτηκα “τι στο καλό συμβαίνει”» είπε ο ίδιος, και συνέχισε: «Δεν είχα ιδέα γιατί ξαφνικά δεχόμουν αυτά τα μηνύματα και τις φωτογραφίες στο κινητό μου».

Όπως αποδείχθηκε όλα ήταν μια φάρσα ενός φίλου του, ο οποίος παραδέχτηκε πριν από μερικές εβδομάδες ότι εκείνος κρυβόταν πίσω από τις φωτογραφίες και τις αφίσες.

«Μου φάνηκε ότι θα ήταν αστείο. Κάθεται πολλές ώρες στο δωμάτιό του και διαβάζει μαθηματικά. Ήθελα να του φτιάξω το κέφι. Διασκέδασα πολύ και δεν λυπάμαι καθόλου», είπε ο εμπνευστής του όλου εγχειρήματος Νικ Πλατ.

Ο Σακόγλου δήλωσε ότι η πλάκα δεν τον ενόχλησε τόσο πολύ, αλλά η «Ελένη» του, δηλαδή η σύντροφός του, δεν ήταν τόσο ευχαριστημένη. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι του ζήτησε να αλλάξει αριθμό και συσκευή τηλεφώνου…

Δείτε την αφίσα:

Η επική φάρσα πήρε γρήγορα διαστάσεις και έφτασε σε τέτοιο σημείο που μεγάλα αμερικάνικα ταμπλόιντς ασχολήθηκαν μαζί της…