Αρχική > Featured > Ellie Golstein, το νέο πρόσωπο της καμπάνιας Gucci Beauty

Ellie Golstein, το νέο πρόσωπο της καμπάνιας Gucci Beauty

H Ellie Goldstein είναι το μοντέλο που επιλέχθηκε από τη Gucci για να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια Gucci Beauty και να διαφημίσει τη νέα μασκαρα L’ Obscur που παρουσιάζεται από το Vogue Italia. Ποια είναι η Ellie; Η δεκαοκτάχρονη από το Essex της Αγγλίας, έχει σύνδρομο Down, σπουδάζει Performing Arts και ταυτόχρονα εργάζεται σαν μοντέλο.

Η Ellie επέλεξε να την αντιπροσωπεύει το πρακτορείο Zebedee Management, το πρακτορείο που εκπροσωπεί τους ανθρώπους που μέχρι τώρα “έχουν αποκλειστεί από τα ΜΜΕ”. Αυτή δεν είναι η πρώτη διαφήμιση υψηλού προφίλ της δεκαοκτάχρονης φοιτήτριας που έχει ήδη εμφανιστεί σε καμπάνιες για τη Nike και τη Vodafone.

Η 18χρονη Ellie Goldstein εντοπίστηκε μέσω ενός προγράμματος κοινωνικών μέσων που ξεκίνησε από την Gucci Beauty σε συνεργασία με τη Vogue Italia μετά την πρωτοβουλία #PhotoVogueFestival, η οποία ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2019.

Το spot γυρίστηκε από τον φωτογράφο David PD Hyde, ο οποίος ήταν πολύ προσεκτικός στην αναζήτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο Alessandro Michele’s έδωσε σάρκα και οστά στο προϊόν: “Σχεδίασα τη μάσκαρα L’Obscur για ένα αυθεντικό άτομο που χρησιμοποιεί το μακιγιάζ για να πει την ιστορία της ελευθερίας, με τον τρόπο του.”

Και, καθώς η Gucci Beauty κινείται προς μια όλο και πιο διευρυμένη αισθητική και χωρίς αμφιβολία είναι αντιπροσωπευτική της ομάδας καταναλωτών που ψωνίζουν τα προϊόντα της, φαίνεται ότι οι fans της μάρκας ομορφιάς δείχνουν την εκτίμησή τους για αυτή τη στάση της εταιρείας. Το δε πρακτορείο Zebedee Management – το οποίο περιγράφει τον εαυτό του ως ένα «επαναστατικό πρακτορείο που αναζητά ιδιαίτερα ταλέντα και συνεργάζεται με άτομα με αναπηρίες και ορατές διαφορές» – ανακοίνωσε ότι η εικόνα της Ellie Goldstein έχει γίνει η πιο δημοφιλής για την Gucci Beauty μέχρι σήμερα.