Αρχική > Celebrities > Έλλη Τρίγγου – Αργύρης Πανταζάρας: Μαζί και υποψήφιοι για βραβείο στις Κάννες το πρώην ζευγάρι

Έλλη Τρίγγου – Αργύρης Πανταζάρας: Μαζί και υποψήφιοι για βραβείο στις Κάννες το πρώην ζευγάρι

Αργύρης Πανταζάρας και Έλλη Τρίγγου άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους στην Αθήνα και λίγο πριν το γαλλικό lockdown ταξίδεψαν στην Νότια Γαλλία προκειμένου να παρευρεθούν στο 73ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών γιατί η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν διεκδικεί το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους.

Η Έλλη Τρίγγου ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram όπου κοιμάται στα καθίσματα ενός κινηματογράφου.

Όταν το 73ο Φεστιβάλ Καννών αναβλήθηκε τον περασμένο Μάιο, όπως εξηγούν και μεταφέρθηκε, για το 2021. Ωστόσο το τριήμερο 27-29 Οκτωβρίου διοργανώθηκε ένα «μίνι» φεστιβάλ  με ταινίες μικρού μήκους, μαθητικές ταινίες και λίγες ταινίες μεγάλου μήκους.

Η ταινία μικρού μήκους «Motorway 65», σε σκηνοθεσία της Εύης Καλογηροπούλου, παρακολουθεί τη σχέση δύο αδελφών που ζουν στην βιομηχανική Ελευσίνα, σε μια περιοχή όπου μια γέφυρα ενώνει τη γειτονιά τους με ένα άλλο κομμάτι της πόλης, όπου κατοικούν μετανάστες.

Σημειώστε πως οι δύο ηθοποιοί που στο παρελθόν ήταν και ζευγάρι, συμπρωταγωνιστήσαν στην παράσταση This is not Romeo & Juliet στο θέατρο Πορεία και οι δρόμοι τους συναντήθηκαν τηλεοπτικα και στις «Άγριες Μέλισσες».