Αρχική > Celebrities > Ελεονώρα Μελέτη: Οι πρώτες διακοπές με το μωρό της και τα νέα επαγγελματικά σχέδια

Ελεονώρα Μελέτη: Οι πρώτες διακοπές με το μωρό της και τα νέα επαγγελματικά σχέδια

Γνωριμία με τον άντρα της ζωής της, τον Θοδωρή Μαροσούλη, το παιδί, ο γάμος και επιστροφή στην τηλεοπτική οθόνη με το πρώτο late night show που θα παρουσιάσει γυναίκα στην ελληνική τηλεόραση. Ο σοφός λαός το λέει καλά λοιπόν. Αν έρθει ένα καλό, έρχονται όλα καλά μετά…

Κι ενώ περνά τις πρώτες διακοπές με το μωρό της στο Πόρτο Ελάφια στην Εύβοια – αυτό τουλάχιστον μαρτύρησε μια φωτογραφία που ανέβασε εκείνη στα social media, λίγες μέρες μετά πήγε στην Επίδαυρο όπου ο Θοδωρής έχει αναλάβει την παραγωγή της παράστασης «Βάτραχοι» με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο επόμενος ταξιδιωτικός τους προορισμός θα είναι η Κρήτη, με αφορμή την δεύτερη περιοδεία του έχει αναλάβει την παραγωγή ο Θοδωρής, «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης». Όπως κι αν έχει, όπου κι αν είναι, η Ελεονώρα είναι ευτυχισμένη, γιατί σφίγγει ζεστά στην αγκαλιά της τους αγαπημένους της.

Τα επαγγελματικά τρέχουν… ευνοϊκά

Αυτό που ίσως δεν είναι ευρέως γνωστό είναι πως υπήρχε ένα σταθερό και επίμονο φλερτ της Ελεονώρας από τον Alpha το οποίο είχε ουσιαστικά ξεκινήσει από το 2015 όταν εκείνη ήταν ακόμα στο Epsilon και παρουσίαζε το Hashtag. O Alpha της είχε ζητήσει να συνεχίσει την εκπομπή εκεί την επόμενη σεζόν, αλλά το συμβόλαιο με το Εpsilon δεν της επέτρεπαν κάτι τέτοιο. Το καλοκαίρι του 2016 της έγινε νέα πρόταση να παρουσιάσει μια infotainment εκπομπή στη ζώνη 11:00 – 13:00- να δίνει ουσιαστικά τη σκυτάλη στην Ελένη Μενεγάκη. Αλλά από ότι φάνηκε ούτε και τότε ήταν η καλύτερη στιγμή να δέσει η συνεργασία. Τελευταία στιγμή οι ανάγκες του καναλιού άλλαξαν και της ζήτησαν να παρουσιάσει μεσημεριανή εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Εκείνη αρνήθηκε καθώς δεν βρήκε ενδιαφέρον σε ένα τέτοιο concept και προτίμησε να μείνει εκτός τηλεόρασης.

Τον Μάρτιο του 2018 της έγινε πάλι πρόταση να παρουσιάσει μια infotainment εκπομπή αυτή τη φορά στη ζώνη 16:00-18:00. Συμφώνησαν. Τότε όμως η Ελεονώρα έμαθε ότι το κανάλι θέλει να φτιάξει μια late night ζώνη. Αυτό ήταν. Η Ελεονώρα άρπαξε την ευκαιρία και θεώρησε πως αυτό θα ήταν το επόμενο και μεγαλύτερο στοίχημα: να παρουσιάσει μια late night show εκπομπή, να φτιάξει τη δική της πρόταση σε μια καθαρά ανδροκρατούμενη ζώνη.

Το ακριβές concept της νέας εκπομπής είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό στον Alpha καθώς το project αυτό είναι για το σταθμό ένα από τα πιο δυνατά του χαρτιά για την επόμενη σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι εκείνη ήδη ετοιμάζει την ομάδα της για την εκπομπή που με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα λίγο μετά τα μεσάνυχτα.