Αρχική > Celebrities > Η Ελένη Ράντου μιλά για την ηλικία της, πόσο την έχει αλλάξει ο χρόνος, αλλά και για την απιστία

Η Ελένη Ράντου μιλά για την ηλικία της, πόσο την έχει αλλάξει ο χρόνος, αλλά και για την απιστία

Η Ελένη Ράντου μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Ανασγνωστόπουλο εφ’ όλης της ύλης. Ανάμεσα στα άλλα θέματα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την ηλικία της και το πόσο την έχει αλλάξει ο χρόνος που περνά, αλλά και για το ρόλο της απιστίας σε μια συζυγική σχέση, λέγοντας ότι πολλές φορές μπορεί να την τονώσει.

«Σε μια μακροχρόνια σχέση είναι τρομερά υποκριτικό να πεις ότι κανένας δεν έχει απιστήσει. Ότι κάποιος είναι πιστός εφ’ όρου ζωής. Όταν μια σχέση περνά τα 20 -30 χρόνια, δεν αληθεύει αυτό. Είναι ένας αστικός μύθος. Πολλές φορές τονώνει και τη σχέση την συζυγική.

Η ουσία είναι τι θα δεις στο μάτι του άλλου. Εάν στο μάτι του άλλου δεν δεις «σήκω και φύγε τώρα από δίπλα μου δεν σε αντέχω» και δεις ότι «άσε με να το ζήσω το έχω ανάγκη και εγώ επί της ουσίας για εσένα είμαι εδώ», εγώ δεν θα θύμωνα. Είναι πολύ ουσιαστικό αυτό που σου λέω, δεν είναι pathetic. Γιατί θα το καταλάβεις στο μάτι του άλλου αν αυτή η απιστία είναι κάτι που είναι σοβαρό και πρέπει να αναθεωρήσεις τη σχέση, ή είναι κάτι το οποίο το έχει ανάγκη ο άλλος γιατί και η μονογαμία είναι ένα σχέδιο κοινωνικό το οποίο είναι σύμβαση. Εκεί χρειάζεται κατανόηση. Αν βέβαια ξεκινά μια άλλη σελίδα στη ζωή του αλλουνού, εκεί πληγώνει, πονάει πολύ. Πάντα αυτός που πρώτος γυρνάει και κοιτάει αλλού πληγώνει τον άλλον. Είναι θέμα αν θα το κάνει ο ένας ή ο άλλος πρώτος. Είναι και θέμα εγωισμού. Η πραγματικότητα είναι ότι είναι δυσβάσταχτη η ζωή με έναν σύντροφο για πάρα πολλά χρόνια.

Η Ελένη Ράντουπριν από λίγες μέρες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Dot και μίλησε μεταξύ άλλων και για την ηλικία της. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Τα περάσαμε τα 50 ναι… Το 50 δεν το έχω προσέξει. Το 40 ήταν ζόρικο. Έχει να κάνει πολύ με το ορμονικό νομίζω. Με τα χρόνια νομίζω έχω γίνει καλύτερη. Είμαι πιο υπομονετική, πιο της κατανόησης, πιο ανοιχτή σε πράγματα από ό,τι όταν ήμουν μικρή. Ήμουν πιο άσπρο μαύρο, πιο απόλυτη, πιο αυστηρή με τους ανθρώπους. Έχω αγαπήσει περισσότερο τους ανθρώπους» είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπη η αγαπημένη ηθοποιός