Αρχική > Celebrities > Έλενα Μπουζαλά: Η μάχη της με τον καρκίνο του μαστού και η συμβουλή προς τους άντρες

Έλενα Μπουζαλά: Η μάχη της με τον καρκίνο του μαστού και η συμβουλή προς τους άντρες

Ένα συγκινητικό μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, έστειλε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Έλενα Μπουζαλά, κατά την έναρξη της εκπομπής «Αθλητική Κυριακή».

Έχοντας δώσει μάχη με τον καρκίνο του μαστού έστειλε ένα ιδιαίτερα εμψυχωτικό μήνυμα στις γυναίκες, θέλοντας έτσι να τις ευαισθητοποιήσει για τη σημασία των προληπτικών εξετάσεων και της έγκαιρης διάγνωσης.

«Ως κάποια που έχω ζήσει την εμπειρία, θέλω να πω μόνο δύο πράγματα. Το πρώτο είναι πρόληψη, πρόληψη, πρόληψη. Κάνουμε τις εξετάσεις μας τακτικά και ευλαβικά. Γιατί η έγκαιρη διάγνωση, κυριολεκτικά σώζει ζωές.

«Η ελπίδα είναι ισχυρότερη από τον φόβο»

Το δεύτερο είναι ότι δεν το βάζουμε ποτέ κάτω, ακόμα και όταν αισθανόμαστε ότι δεν αντέχουμε άλλο. Γιατί η πραγματική δύναμη δεν έρχεται από αυτά που μπορούμε να κάνουμε, αλλά, ξεπερνώντας αυτά που πιστεύαμε ότι δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε. Όλες φοβόμαστε, η ελπίδα όμως, είναι ισχυρότερη από τον φόβο.

Και μια συμβουλή προς τους άντρες: Μην αφήσετε πότε τη γυναίκα σας μόνη της να περάσει μία τέτοια δοκιμασία, σταθείτε δίπλα της. Καμιά γυναίκα δεν πρέπει να το περάσει μόνη της αυτό».

Δείτε το βίντεο: