Αρχική > Celebrities > Εκτός του επόμενου «Mad Max» η Σαρλίζ Θερόν: «Είναι λίγο δύσκολο να το καταπιώ…»

Εκτός του επόμενου «Mad Max» η Σαρλίζ Θερόν: «Είναι λίγο δύσκολο να το καταπιώ…»

Εκτός του καστ της επόμενης ταινίας της σειράς Mad Max θα βρίσκεται η Σαρλίζ Θερόν, που οι περισσότεροι έχουν ταυτίσει με την Furiosa της προηγούμενης ταινίας. Το ρόλο της θα πάρει μία πολύ νεότερή της ηθοποιός και η ίδια παραδέχεται ότι είναι κάτι που… δύσκολα μπορεί να «καταπιεί».

Σε συνέντευξή της η όμορφη Νοτιοαφρικανή ηθοποιός χαρακτήρισε λίγο στενάχωρο που δεν θα ενσαρκώσει εκείνη τη Furiosa.

«Είναι λίγο δύσκολο να το καταπιώ. Ακούστε, σέβομαι πλήρως την απόφαση του Τζορτζ (σσ. Μίλερ), να μην είμαι μαζί του στο “Fury Road”», δήλωσε η Θέρον στο Hollywood Reporter.

«Είναι μετρ στο είδος και του εύχομαι τα καλύτερα. Ναι, σίγουρα είναι λίγο στενάχωρο. Πραγματικά λατρεύω τον χαρακτήρα της Furiosa και είμαι πολύ χαρούμενη που πρόσθεσα κι εγώ ένα λιθαράκι στον χαρακτήρα της. Θα είναι για πάντα ένας ρόλος στον οποίο θα επιστρέφω και θα τον σκέφτομαι με αγάπη», είπε.

«Φυσικά και θα ήθελα να δω την επόμενη ταινία, κι αν ο Τζορτζ θεωρεί ότι πρέπει να πάρει αυτή την κατεύθυνση, τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Δεν πρέπει να κολλάμε στις λεπτομέρειες», κατέληξε η Θερόν.

Ποια θα την αντικαταστήσει

Τον περασμένο Μάιο το «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» έκλεισε πέντε χρόνια από την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ των Καννών. Με την αφορμή αυτή, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τζορτζ Μίλερ, έδωσε συνέντευξη στους New York Times και μεταξύ άλλων μίλησε για την επόμενη ταινία της σειράς που ετοιμάζει.

Τότε ο Μίλερ είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά ότι η Σαρλίζ Θερόν δεν θα είναι και πάλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Furiosa, καθώς η ταινία θα είναι prequel, μία ιστορία για το πώς ξεκίνησαν όλα και θα παρακολουθεί τη Furiosa από νεαρή ηλικία, οπότε και αναζητά μία ηθοποιό 20-25 χρονών για να την ερμηνεύσει. Και τελικά τη βρήκε στο πρόσωπο της Τζόντι Κόμερ, πρωταγωνίστριας του «Killing Eve».