Αρχική > Celebrities > Εκτός κινδύνου ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Πότε βγαίνει από την εντατική

Εκτός κινδύνου ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Πότε βγαίνει από την εντατική

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας, ύστερα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή στην οποία επέβαινε.

Όπως όλα δείχνουν, η κατάσταση της υγείας του 44χρονου παρουσιαστή παρουσιάζει βελτίωση, αφού αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη, ενώ έχει βγει από τη βαριά καταστολή που παρέμενε όλο αυτό το διάστημα, χαροποιώντας ιδιαίτερα συγγενείς και φίλους που έχουν ήδη ετοιμάσει το δωμάτιο όπου πρόκειται να μεταφερθεί κατά την έξοδο του από την εντατική.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», σήμερα ή αύριο πρόκειται μάλιστα να βγει από την εντατική: «Άνοιξε τα μάτια του, έσφιξε το χέρι της γυναίκας του, αρχίζει και καταλαβαίνει. Αναγνώρισε τη σύζυγό του, απαντούσε στις ερωτήσεις ψιθυριστά. Οι φίλοι του έχουν ετοιμάσει το δωμάτιό του, ένα δωμάτιο στο οποίο θα είναι μόνος του. Έβαψαν τους τοίχους, πήραν καρέκλες, στρώμα ανατομικό ώστε να βολεύεται, ένα τραπεζάκι… το έφτιαξαν για να πάει και να νιώθει άνετα!».