Αρχική > Featured > Το εξώφυλλο της Μέγκαν Μαρκλ στο περιοδικό ELLE λίγο πριν από τον αρραβώνα

Το εξώφυλλο της Μέγκαν Μαρκλ στο περιοδικό ELLE λίγο πριν από τον αρραβώνα

Μπορεί ο αρραβώνας της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι να έγινε στις 28 Νοεμβρίου, αλλά λίγο καιρό πριν η ηθοποιός και μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ είχε φωτογραφηθεί για τις ανάγκες του γαλλικού περιοδικού ELLE.

Τρεις ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος, κυκλοφόρησε το τεύχος με εξώφυλλο την όμορφη Μέγκαν. Το κομψό της look αποτελείται από denim πουκάμισο, midi φούστα με λευκές μαργαρίτες και εντυπωσιακά μακριά σκουλαρίκια. Εντύπωση, ωστόσο, προκάλεσε το γεγονός ότι οι φακίδες της έχουν εξαφανιστεί!

Το photoshop μεταμόρφωσε το πρόσωπό της σε τέτοιο βαθμό, που οι χρήστες των social media κατέκριναν την υπερβολή και θεώρησαν την κίνηση αυτή μια προσπάθεια να κάνει τέλεια την εικόνα της.

Η ίδια η ηθοποιός είχε δηλώσει παλαιότερα: «Μέχρι και σήμερα αυτό που με νευριάζει περισσότερο είναι όταν αλλάζουν το χρώμα του δέρματός μου και αφαιρούν ψηφιακά τις φακίδες μου. Για όλους τους φίλους μου με φακίδες εκεί έξω, θα μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου έχει πει ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρότερη: Ένα πρόσωπο χωρίς φακίδες είναι ουρανός χωρίς αστέρια».