Αρχική > TV > Εξελίξεις στον Alpha: Η Ελεονώρα Μελέτη φεύγει και έρχεται η Τατιάνα Στεφανίδου;

Εξελίξεις στον Alpha: Η Ελεονώρα Μελέτη φεύγει και έρχεται η Τατιάνα Στεφανίδου;

Εν μεσω κορωνοϊού και lockdown έρχονται τα πάνω κάτω στο τηλεοπτικό τοπίο. Πιο συγκεκριμένα,  η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα παρουσιάζει πλέον την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» και μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής«Ελα Χαμογέλα» θα βρεθεί και εκτός του Alpha!

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ στο «κάδρο» μπαίνει και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία δέχθηκε πρόταση από τον Alpha. Αυτό ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από το κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, η Τατιάνα Στεφανίδου ενημέρωσε το Mega ότι υπαναχωρεί από την μεταξύ τους άτυπη συμφωνία να ενταχθεί η παρουσιάστρια στην πρωινή ζώνη 08.00-10.00.

Παράλληλα, το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη «έπεσε στο τραπέζι» για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού της Συγγρού. Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» ανέφερε ότι η Τατιάνα Στεφανίδου οδεύει για το 11-1 της Ελεονώρας Μελέτη και όχι για το 8-10 που της προτάθηκε στο Mega. Όσο για την αντικαταστάτρια της Ελεονώρας, αυτή φαίνεται ότι θα είναι η Μαρία Νικόλτσιου. Το κανάλι του Alpha δεν έχει μέχρι στιγμής τοποθετηθεί επισήμως.

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του