Αρχική > Celebrities > Έξαλλος ο Λιάγκας με την ασχετοσύνη της Καζαριάν – Δεν ήξερε να πει ποιο ρόλο θα υποδυθεί στο θέατρο

Έξαλλος ο Λιάγκας με την ασχετοσύνη της Καζαριάν – Δεν ήξερε να πει ποιο ρόλο θα υποδυθεί στο θέατρο

Εν εξάλλω ο Γιώργος Λιάγκας με τις δηλώσεις της Ειρήνης Καζαριάν προς τους δημοσιογράφους, όταν άρχισαν να της απευθύνουν ερωτήσεις σχετικά με το χαρακτήρα που θα υποδυθεί στο θέατρο.

Η Ειρήνη Καζαριάν θα συμμετάσχει στην παράσταση «Κούκλες season 2», αλλά φαίνεται πως λίγα γνωρίζει για τον ρόλο της. Συγκεκριμένα, λίγα έχει επιλέξει να γνωρίζει. Έτσι αδιάβαστη καθώς ήταν δεν μπορούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί και άρχισε να συμπεριφέρεται σαν μωρό παιδί.

Αυτό έκανε έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος στην εκπομπή του έπαιξε ολόκληρο το βίντεο από τις δηλώσεις της Ειρήνης Καζαριάν. Ο παρουσιαστής, που δεν μασά τα λόγια του, άστραψε και βρόντηξε.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την Ειρήνη Καζαριάν

«Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, είναι ντροπή. Αυτό το κορίτσι, κατ’ αρχήν, δεν είναι όμορφο. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, για μένα δεν είναι όμορφη. Το παιδί αυτό σου λέει ότι δεν είναι ανάγκη να σπουδάσω για να κάνω κάτι. Ζούμε, λέει, σε άλλη κοινωνία, σε σύγχρονη κοινωνία. Το μήνυμα που περνάει είναι ότι στη σύγχρονη κοινωνία, αν περάσεις από ένα ριάλιτι είτε λέγεσαι Ντάνος είτε Καζαριάν, μπορείς να γίνεις ηθοποιός, παρουσιαστής… Δεν ξέρει το ρόλο, δεν ξέρει τι παίζει, δεν ξέρει να διαβάζει, ωραία… εικόνα! Δεν πρέπει το μήνυμα να είναι ότι πολύ εύκολα μπορεί να γίνει κάποιος ηθοποιός ή οτιδήποτε άλλο, θέλει κόπο. Αυτό το μήνυμα περνάει η κοπέλα. Δείτε τα βραβεία Χορν, υπάρχουν ταλέντα που σκίζονται και που δουλεύουν στο Εθνικό με 500 και 600 ευρώ το μήνα. Για μένα αυτά είναι ταλέντα. Όχι η κάθε Καζαριάν που είναι αμόρφωτη και της δίνεται η δυνατότητα να παίξει ένα ρόλο και να κράζει σαν να είναι κοράκι» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.