Αρχική > Επικαιρότητα > Έξαλλος ο Γιάννης Στάνκογλου: «Κρύψτε τα όπλα γιατί τα παιδιά μας είναι στον δρόμο κ. Χρυσοχοΐδη. Ακούς; Έχεις παιδιά;»
έξαλλος-ο-γιάννης-στάνκογλου-κρύψτε

Έξαλλος ο Γιάννης Στάνκογλου: «Κρύψτε τα όπλα γιατί τα παιδιά μας είναι στον δρόμο κ. Χρυσοχοΐδη. Ακούς; Έχεις παιδιά;»

Είναι μία από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε τον δημοφιλή ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου τόσο θυμωμένο. Με μία μακροσκελή ανάρτησή του στα social media, ο ηθοποιός αντιδρά στην αυξημένη παρουσία της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας τις τελευταίες ημέρες. Δε διστάζει μάλιστα να απευθυνθεί σε πρώτο πρόσωπο στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδη λέγοντάς του πως τα παιδιά του τρομοκρατούνται, ενώ η κατάσταση θυμίζει μια ζωή σε μη δημοκρατικό κράτος.

«Ονομάζομαι Στάνκογλου Γιάννης και ζω στο κέντρο της Αθήνας. Έχω δυο παιδιά περπατάμε και προσπαθούμε να χαρούμε κάθε μέρα το κέντρο της Αθήνας και πριν τον κορωνοϊό. Αυτές τις μέρες υπάρχει αστυνομία που με κάποιον τρόπο λειτουργεί άτσαλα και ο απλός έλεγχος γίνεται λες και ζούμε σε μη δημοκρατικό κράτος. Έχω δύο παιδιά που μου τα τρομοκρατούν χωρίς λόγο. Κρύψτε τα όπλα γιατί τα παιδιά μας είναι στον δρόμο κ. Χρυσοχοΐδη. Ακούς; Έχεις παιδιά;» έγραψε ο ηθοποιός στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Ονομάζομαι Στανκογλου Γιάννης ζω στο κέντρο της Αθήνας έχω δυο παιδιά περπατάμε και προσπαθούμε να χαρούμε κάθε μέρα το…

Gepostet von Yiannis Stankoglou am Mittwoch, 13. Mai 2020

Σχετικά Άρθρα

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του