Αρχική > Celebrities > Έξαλλος ο Χιου Γκραντ με τον Βρετανό πρωθυπουργό: «Δεν θα παίξεις με το μέλλον των παιδιών μου»

Έξαλλος ο Χιου Γκραντ με τον Βρετανό πρωθυπουργό: «Δεν θα παίξεις με το μέλλον των παιδιών μου»

Ασυγκράτητος φάνηκε να είναι ο Χιου Γκραντ, αφού δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή του σχετικά με την απόφαση του Μπόρις Τζόνσον να αναστείλει τις εργασίες στο βρετανικό κοινοβούλιο για περισσότερο από ένα μήνα με σκοπό να προωθήσει την ατζέντα του για το Brexit.

Δεν πέρασε μία ημέρα από τη στιγμή που ο Βρετανός πρωθυπουργός έκανε την παραπάνω ανακοίνωση, όταν ο δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε ένα οργισμένο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Το λεξιλόγιό του ήταν ιδιαίτερα προσβλητικό, καθώς αποκάλεσε τον Μπόρις Τζόνσον «υπερ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου».

Το μήνυμα του ηθοποιού

Η ανάρτησή του έλεγε: «Δεν θα παίξεις γ@@@να παιχνίδια με το μέλλον των παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψεις τις ελευθερίες για την υπεράσπιση των οποίων πολέμησε ο παππούς μου σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Άντε γ@@σου υπερ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου. Η Βρετανία είναι αηδιασμένη με εσένα και τη μικρή συμμορία με τα μαλ@@@να τσιράκια σου».

O Χιου Γκραντ εκτός των άλλων δημοσίευσε και ένα βίντεο του Μπόρις Τζόνσον, στο οποίο ο Βρετανός πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνησή του δεν πρόκειται να περιμένει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για να ξεκινήσει τον αγώνα υπέρ των νέων στόχων που έχει θέσει.