Αρχική > Celebrities > Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη! Η αποστομωτική απάντηση σε αδιάκριτο σχόλιο στο Instagram (εικόνα)

Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη! Η αποστομωτική απάντηση σε αδιάκριτο σχόλιο στο Instagram (εικόνα)

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι από τις γυναίκες που δεν «μασάνε τα λόγια» τους, όταν κάποιος θίγει την ίδια ή την οικογένειά της. Πολύ συχνά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια δεν διστάζει να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχεται από τους followers της.

Έτσι και χθες, η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της, στην οποία την κρατάει στην αγκαλιά της. Μεταξύ των σχολίων που δέχτηκε η παρουσιάστρια κάτω από τη φωτογραφία της, υπήρξε και ένα που σχολίαζε το πρόσωπό της, καθώς ένας follower αναρωτιόταν αν έχει μουστάκι.

Δείτε τη φωτογραφία:

Η παρουσιάστρια λοιπόν, αφού απάντησε ευγενικά, λέγοντας: «Ναι, έχω μουστάκι πανάδα από την εγκυμοσύνη», αναρωτήθηκε πώς γίνεται κάποιος να πρόσεξε αυτό από όλη τη φωτογραφία.

«Ναι έχω μουστάκι. Εμένα να ρωτάς. Όχι τους τρίτους στο προφίλ μου. Είναι μουστάκι από πανάδες και όχι από τρίχες. Είναι ορμονικό και με την εγκυμοσύνη έγινε χειρότερα. Εμένα δε με πείραξε που με ρώτησες. Ανήκω στις τυχερές που ο άντρας τους δηλώνει ερωτευμένος ακόμα και αν έχουν μουστάκι. Υπάρχουν όμως και γυναίκες που έρχονται σε δύσκολη θέση όταν θίγεις την εμφάνισή τους, είτε δημόσια είτε ιδιωτικά. Και να ξέρεις πως τα αυθεντικά αρσενικά είναι διακριτικά», συνέχισε σε επόμενα σχόλια η παρουσιάστρια.

Δείτε μερικά από τα σχόλια: