Αρχική > Celebrities > Εκπληκτικό ντύσιμο από τη Μαριάννα Γουλανδρή σε φιλανθρωπικό event στην Αθήνα

Εκπληκτικό ντύσιμο από τη Μαριάννα Γουλανδρή σε φιλανθρωπικό event στην Αθήνα

Ένα φιλανθρωπικό event που συνδύασε με μοναδικό και ευφάνταστο τρόπο τη μόδα και τη γεύση, το «Taste the Fashion The 6 Senses» διοργανώθηκε για 6η χρονιά στο Hilton Αθηνών.

Διάσημες παρουσίες και πλήθος κόσμου έδωσε το παρών με σκοπό τη στήριξη του έργου της Επιτροπής «ELPIDA YOUTH» του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Οι συμμετέχοντες στήριξαν με την παρουσία τους το πρόγραμμα θεραπευτικής κατασκήνωσης «Elpida Youth Summer Camp» με σκοπό να επαναφέρει την ελπίδα και τη χαρά στις καρδιές των παιδιών που δίνουν αγώνα ζωής από τόσο τρυφερή ηλικία.

Στην εκδήλωση, το παρών έδωσε η Μαριάννα Γουλανδρή, η οποία συνεχίζει το όραμα της γιαγιάς της, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, στο σύλλογο “Ελπίδα”. Η Μαριάννα Γουλανδρή ακολουθώντας τη γιαγιά της σε επισκέψεις της στον ξενώνα «Ελπίδα» καθώς και σε άλλες δραστηριότητες του συλλόγου, ενστερνίστηκε το μεγάλο όραμά της και θέλησε να αποτελέσει τη φυσική της συνέχεια.

Η νεαρή πανέμορφη κοπέλα στην εκδήλωση εντυπωσίασε και με το ντύσιμό της.

Φορώντας ένα μαύρο κοτλέ καμπάνα παντελόνι και μία εντυπωσιακή πουκαμίσα, η Mαριάννα G τράβηξε την προσοχή των φωτογράφων.

Φέτος 3 κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές ένωσαν τις δυνάμεις τους με 3 κορυφαίους Έλληνες σεφ, με στόχο τη στήριξη του έργου της Επιτροπής «Elpida Youth».

Το ξενοδοχείο Hilton γέμισε λαμπερές παρουσίες από την κοσμική Αθήνα σε μια βραδιά γεμάτη ερεθίσματα με όλες του τις αισθήσεις, όραση, γεύση, όσφρηση, αφή και ακοή.

Ο Χριστόφορος Πέσκιας του Balthazar και του Different & Different, ο Στέλιος Παρλιάρος των Sweet Alchemy και o Κώστας Αθανασίου του Hilton Aθηνών, εμπνεύστηκαν φέτος από τις συλλογές των κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών Deux Hommes, Vrettos Vrettakos και Yiorgos Eleftheriades, και συνέθεσαν ένα ιδιαίτερα δημιουργικό μενού, που παρουσιάστηκε παράλληλα με τα fashion shows.