Αρχική > Τι Νέα; > Έκκληση της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτας: «Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω να μαγειρέψω, δεν έχω πια τίποτα»

Έκκληση της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτας: «Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω να μαγειρέψω, δεν έχω πια τίποτα»

Μεγάλη αίσθηση προκαλεί η ανάρτηση της μαργαρίτας Θεοδωράκη, κόρης του του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, στον λογαριασμό της στο Facebook που αναφέρει: «Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, μα και τι να μαγειρέψω, χα, χα, χα, δεν έχω πια τίποτα». Μάλιστα, στην ίδια ανάρτηση μπορεί κάποιος να τη δει να διαβάζει υπό το φως μιας λάμπας πετρελαίου.

Χαρακτηριστικά γράφει: «ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΤΩΝ 62. Η ΔΕΗ χθες μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ιντερνέτ. Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, μα και τι να μαγειρέψω, χα, χα, χα, δεν έχω πια τίποτα, δεν έχω ψυγείο, μα αυτό έτσι κι αλλιώς είναι τελείως άδειο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω! Ήρθα σε ένα καλό γείτονα για να στείλω το sos! Επίσης δεν έχω να φάω! Περισσότερο τα 22 σκυλάκια και τα 35 γατάκια! Δεν έχουμε απολύτως τίποτα! Ούτε ένα σεντ…. Τίποτα απολύτως τίποτα! Ζητάμε κάποια βοήθεια! Σας ευχαριστούμε πολύ! Δεν έχω κινητό. Μιας φίλης, 6943-286265 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! HELP!!!!!»

ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΤΩΝ 62.

Η ΔΕΗ χθες μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ιντερνέτ.

Δεν έχω…

Δημοσιεύτηκε από Margarita Theodorakis στις Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020