Αρχική > Featured > Είσαι γυναίκα Καρκίνος; Ανακάλυψε τις βαθύτερες επιθυμίες σου στον έρωτα

Είσαι γυναίκα Καρκίνος; Ανακάλυψε τις βαθύτερες επιθυμίες σου στον έρωτα

Οι γυναίκες Καρκίνοι είναι πολύ συναισθηματικοί τύποι και έχουν μια αυξημένη διάθεση νη πλημμυρίζουν με γλυκόλογα το σύντροφό τους. Σκέφτονται πολύ πριν πάρουν μια απόφαση, αλλά και πριν κάνουν οποιαδήποτε κίνηση, γι’ αυτό και μερικές φορές είναι πλέον αργά. Ωστόσο, σίγουρα ο αυθορμητισμός δεν είναι μέσα στα χαρακτηριστικά τους. Η γυναίκα Καρκίνος απολαμβάνει τις συζητήσεις για τα μονοπάτια της αγάπης και κατά βάθος επιθυμεί να μυήσει τον αγαπημένο της στον τρόπο που εκείνη αντιλαμβάνεται τον έρωτα. ‘Όλα μπορούν να ξεκινήσουν από μια παιχνιδιάρικη φιλοσοφική κουβέντα, να συνεχιστούν σε μια αισθησιακή περιπέτεια στις διακοπές και να οδηγήσουν έτσι… τον έρωτά τους.

Τις περισσότερες φορές η γυναίκα αυτού του ζωδίου αισθάνεται έντονα την ανάγκη τας στήριξης από τον αγαπημένο της. Απεναντίας όμως οι καβγάδες με αρκετούς συντρόφους είναι σχεδόν στο… πρόγραμμα, καθώς η ίδια έχει πολλές μεταπτώσεις, που ο σύντροφός της δεν μπορεί να εξηγήσει, ενώ την ίδια στιγμή τη βλέπει να αντιδρά με πολλά ευθιξία. Κριτική ασκεί για όλους και για όλα, όμως δεν αντέχει να γίνεται η ίδια αντικείμενο κριτικής. Την πειράζει πολύ οποιαδήποτε κουβέντα ακούσει από τους άλλους γιο τον εαυτό της. Τη στιγμή του καβγά όμως, και όταν αρχίσουν οι… πρώτες φωνές, η γυναίκα Καρκίνος εμφανίζεται ντροπαλή και συγκρατημένη.

Η γυναίκα Καρκίνος λατρεύει τις στιγμές που μυεί τον αγαπημένο της στα δικά της μονοπάτια του έρωτα. Υπάρχουν στιγμές που η ίδια αντιδρά με πολλή ευθιξία και άλλες που εμφανίζει πολύ κυκλοθυμική συμπεριφορά.

Αυτό που θα ήθελε είναι ο αγαπημένος της να μπορεί να αισθάνεται όσα εκείνη νιώθει και σκέφτεται χωρίς να του τα λέει. Να μπορούν να μοιράζονται αυτή την ξεχωριστή επικοινωνία και να μπορεί να αντιλαμβάνεται όλα της τα ενδιαφέροντα. Να την καταλαβαίνει. Να της τηλεφωνεί πολλές φορές κάθε μέρα, έστω και για λίγο. Να της στέλνει κόκκινα τριαντάφυλλα για να εκφράσει τον έρωτά του ή να δημιουργεί αυτοσχέδια ρομαντικά δώρα, που να συμβολίζουν κάτι για τη σχέση τους. Μόνο με τέτοια αργά βήματα, που της δίνουν την ευκαιρία να σκεφτεί όσο θέλει και να αποφασίσει, θα μπορούσε κάποιος να την κατακτήσει ή καλύτερα να αφεθεί εκείνη σε αυτόν. Με αυτό τον τρόπο εκδηλώνονται συνήθως οι ανασφάλειες των Καρκίνων κα το άγχος τους και γι’ αυτό το λόγο έχουν ανάγκη από συνεχή επιβεβαίωση.

Όσο για τη ζήλια τους… με μια λέξη είναι αχαλίνωτη. Με την παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνουν σκηνές ζηλοτυπίας και να γίνουν επιθετικές. Και αυτό σίγουρα εξαντλεί τις αντοχές του συντρόφου τους. Καλό θα όταν λοιπόν και οι δύο μέσα στη σχέση να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα από την αρχή, ώστε η γυναίκα Καρκίνος να προσπαθήσει με κάποιο τρόπο νη ελέγξει τα συνεχή σχετικά παράπονα.

Όταν όμως εμφανιστούν μεγαλύτερα προβλήματα στον ερωτικό δεσμό, όπως ο άντρας έτσι και η γυναίκα Καρκίνος δυσκολεύονται να τα αντιμετωπίσουν πρόσωπο με πρόσωπο. Για άλλη μια φορά η συχνότερη αιτία ρήξης της ερωτικής σχέσης είναι η κυκλοθυμική συμπεριφορά του Καρκίνου, που αρχικά προκαλεί στο σύντροφο απορία και στη συνέχεια έντονη δυσαρέσκεια.

Διαβάστε περισσότερα στομ astrologos.gr