Αρχική > Featured > “Είναι σαν να περπατάς πάνω σε σύννεφο” – Με τα πιο άνετα παπούτσια στον κόσμο

“Είναι σαν να περπατάς πάνω σε σύννεφο” – Με τα πιο άνετα παπούτσια στον κόσμο

Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, που κοστίζει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 190 δολαρίων έχει εκατοντάδες φίλους που ορκίζονται στη λειτουργικότητά του και το αποκαλούν «το πιο άνετο παπούτσι» που έχει δημιουργηθεί ποτέ στον κόσμο.

Πρόκειται για τη δεύτερη γενιά αθλητικών παπουτσιών της αθλητικής μάρκας On’s Cloud, με το μοντέλο On Cloud 2.0.

Κι ενώ οι λάτρεις της γυμναστικής και πιο συγκεκριμένα του τρεξίματος δεν τα αποχωρίζονται, σιγά σιγά έχουν κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις των ανθρώπων που στην καθημερινότητά τους έχουν μπόλικο τρέξιμο ή ορθοστασία.

Πρόκειται για τα αθλητικά παπούτσια που έχουν λάβει τετραψήφια βαθμολογία πέντε αστέρων στο κορυφαίο site με online shopping Zappos.

Κι ενώ πολλοί θα διαμαρτυρηθούν για την τιμή του, υπάρχουν και οι άλλοι που υποστηρίζουν ότι αξίζουν κάθε cent της τιμής τους.

Η ομάδα σχεδιασμού πίσω από το παπούτσι περιλαμβάνει αθλητές, επιστήμονες και ανθρώπους που λατρεύουν να συμμετέχουν σε δύσκολους αγώνες, όπως ο παγκόσμιος αθλητής και πρωταθλητής Ironman Olivier Bernhard.

Ο δημιουργός του Cloud έχει χρησιμοποιήσει την πιο σύγχρονη τεχνολογία για να φτιάξει ένα παπούτσι που θα συνδυάζει τα απαραίτητα στοιχεία μιας ήπιας προπόνησης με εκείνα που χρειάζονται για αγώνες ταχύτητας.

Η άποψη όσων τα έχουν δοκιμάσει

Αλλά ας ακούσουμε τι λένε όσοι έχουν ήδη την εμπειρία ενός τέτοιου παπουτσιού και δεν την αλλάζουν με τίποτα. «Το αποτέλεσμα είναι ένα καινούργιο παπούτσι για την προπόνηση και το τρέξιμο, που είναι γρήγορο, ελαφρύ και ευκίνητο».

Φυσικά και όλοι όσοι έχουν αφήσει ένα σχόλιο στην ιστοσελίδα του Zappos δεν είναι δρομείς. Άνθρωποι που χρειάζεται όλη μέρα να είναι όρθιοι στα πλαίσια της δουλειάς τους δεν σταματούν επίσης τους επαίνους.

“Πολύ καλή υποστήριξη καμάρας. Τα πόδια μου είναι τόσο “χαρούμενα” κατά τη διάρκεια της μέρας μου! Τα παπούτσια αυτά είναι τόσο ελαφριά, είναι πραγματικά σαν να περπατάς σε ένα σύννεφο! “, έγραψε κάποιος.

Ένας άλλος πρόσθεσε: “Αυτά τα παπούτσια είναι πολύ ωραία και μοντέρνα. Αξίζουν την τιμή τους. Εργάζομαι σε φαρμακείο και είμαι όρθια πολλές ώρες την ημέρα. Έπειτα από μερικές μέρες που τα φόρεσα, πέταγα!

«Το απίστευτα άνετο παπούτσι στη μαύρη του έκδοση μπορούν να περάσουν ως παπούτσια μόδας. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει κάποια σκόπιμη ασυμμετρία που τα κάνει να φαίνονται μοντέρνα », έγραψε ένας τρίτος.