Αρχική > Featured > Είναι επίσημο: Το ασύμμετρο καρέ είναι πάλι εδώ – Δείτε τις διάσημες που το επέλεξαν

Είναι επίσημο: Το ασύμμετρο καρέ είναι πάλι εδώ – Δείτε τις διάσημες που το επέλεξαν

Ίσως να μην έχετε ιδέα πώς να κόψετε τα μαλλιά σας για το καλοκαίρι, ακόμα κι αν έχετε δει αμέτρητες φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Ή ίσως έχετε ήδη υιοθετήσει ένα καρέ και είστε έτοιμες για μια αλλαγή. Όποια κι αν είναι η περίπτωση σας, ένα ασύμμετρο καρέ είναι ιδανικό για την τέλεια καλοκαιρινή αλλαγή που αναζητάτε εδώ και καιρό!

Ευτυχώς, μερικές από τις διάσημες σταρ του Χόλιγουντ έχουν ήδη υιοθετήσει το ασύμμετρο καρέ για να μας δώσουν μια ιδέα για το πώς θα φαίνεται πάνω μας. Μερικές έχουν επιλέξει ένα κούρεμα που είναι πιο μακρύ από τη μία πλευρά, ενώ άλλες έχουν υιοθετήσει το trend του 2019 στα κουρέματα, το οποίο ο κομμωτής Devin Toth περιέγραψε ως ένα τέλεια ισορροπημένο, ομοιόμορφο καρέ με τα μαλλιά μαζεμένα πίσω από το ένα αυτί.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω πριν κλείσετε το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο!

Mandy Moore

Η ηθοποιός Mandy Moore υιοθέτησε αυτό το κούρεμα τον περασμένο Μάρτιο. Τα μαλλιά της φαίνονται πιο μακριά από τη μία πλευρά, όταν γυρίζει το κεφάλι της προς τα αριστερά ή τα δεξιά.

Ashley Tisdale

Αφού έκανε την ανατροπή και έβαψε ροζ τα μαλλιά της, η ηθοποιός Ashley Tisdale θέλησε να δοκιμάσει το ασύμμετρο καρέ! Και της πάει πολύ!

Demi Lovato

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έκανε το μεγάλο βήμα μόλις τον περασμένο μήνα και η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζει πολύ!

Charlize Theron

Η Charlize Theron έκανε το ντεμπούτο της με το ασύμμετρο καρέ στην 91η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Selma Blair

Η Selma Blair επέλεξε ένα αυστηρό κούρεμα και δημιούργησε την ψευδαίσθηση ενός σύγχρονου ασύμμετρου καρέ, μαζεύοντας τα μαλλιά πίσω από το ένα αυτί.