Σε λιγότερο από ένα μήνα η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της,.καρπό του έρωτά της με τον πρίγκιπα Χάρι. Το ζευγάρι από τον γάμο του τον περασμένο Μάιο διαμένει στο παλάτι του Κένσινγκτον μαζί με την Κέιτ και τον Ουίλιαμ,.και εκτός από το ίδιο σπίτι μοιράζονται και το προσωπικό.

Ωστόσο, η βασίλισσα Ελισάβετ συμφώνησε να τους επιτρέψει να δημιουργήσουν μια νέα βάση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ την άνοιξη. «Ο Δούκας του Σάσεξ έχει επί του παρόντος το δικό του ιδιωτικό γραφείο,.το οποίο βοηθά την Δούκισσα μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα τον Νοέμβριο του 2017»,.αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού.

Το Frogmore Cottage όπου πρόκειται να μετακομίσουν ο Χάρι και η Μέγκαν

Το Frogmore Cottage στο οποίο πρόκειται να μετακομίσει το ζεύγος, είναι ένα παμπάλαιο αγρόκτημα μέσα στο κτήμα Ουίνδσορ,.που αποτελεί μέρος της κατοικίας της βασιλικής οικογένειας από τον 18ο αιώνα. Εκεί το ζευγάρι παρέθεσε μεγάλη δεξίωση το βράδυ μετά τον γάμο του στον πύργο Ουίνδσορ.

Οι φήμες περί τσακωμού


Η μετακόμιση του Χάρι και της Μέγκαν είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό,.ώστε να μπορούν να πορευτούν αυτόνομα καθώς δημιουργούν τη δική τους οικογένεια.

Οι φήμες θέλουν τον Δούκα και τη Δούκισσα το Σάσεξ να μετακομίζουν επειδή έχουν τσακωθεί με τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ. «Η Κέιτ και η Μέγκαν έχουν δύο πολύ διαφορετικές ζωές και αυτό είναι πιθανό να γίνει ακόμη πιο έντονο με την πάροδο του χρόνου»,.αναφέρει πηγή.

Στις αρχές της εβδομάδας ωστόσο,.οι τέσσερις τους έδειχναν ευδιάθετοι όταν εμφανίστηκαν μαζί στη λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Λονδίνο.

από Μαρία Ιωαννάτου