Αρχική > Celebrities > Είναι αυτή η Αντέλ; Πραγματικά, αν δεν το διαβάζαμε, δεν θα το πιστεύαμε

Είναι αυτή η Αντέλ; Πραγματικά, αν δεν το διαβάζαμε, δεν θα το πιστεύαμε

Μέρα γενεθλίων για την Αντέλ και μας επεφύλασσε μία έκπληξη.

Ανήρτησε λοιπόν η – πιο διάσημη και ταλαντούχα δεν υπάρχει- τραγουδίστρια μια φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram και μας άφησε όλους άφωνους.

Sexy look

Η τραγουδίστρια φοράει ένα μαύρο μίνι φόρεμα με μακριά μανίκια και είναι εντελώς αγνώριστη. Ανανεωμένη και φανερά αδυνατισμένη, η Αντέλ χαμογελάει και ευχαριστεί τους θαυμαστές της για τις ευχές που δέχθηκε για τα γενέθλιά της.

Όχι μια δίαιτα express

Αυτό που εμείς πάντως μπορούμε να επισημάνουμε είναι ότι ναι μεν έχασε 45 κιλά η Αντέλ αλλά πρόεκιται για μια διαδικασία που της πήρε χρόνο (χρόνια καλύτερα θα λέγαμε) και έγινε σωστά, άρα και αποδοτικά. Γι’ αυτό και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και το πιο πιθανό ότι θα διαρκέσει.

Η Αντέλ έγινε 32 ετών και φαίνεται πως περνά την καλύτερη περίοδο της ζωής της μετά τον χωρισμό της από τον Σάιμον Κονέσκι, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 7 χρόνια.

«Ελπίζω όλοι να μένετε ασφαλείς και υγιείς κατά τη διάρκεια αυτής της τρελής περιόδου. 2020, εντάξει, αντίο και ευχαριστώ» σημείωσε η Αντέλ στο προφίλ της στο Instagram και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους γιατρούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και ρισκάρουν τη ζωή τους για να σώσουν όσους έχουν κορωνοϊό.