Αρχική > Featured > Είδαμε τον Ριχάρδο Β’ και συγκλονιστήκαμε με την καθηλωτική ερμηνεία του Τάσου Νούσια

Είδαμε τον Ριχάρδο Β’ και συγκλονιστήκαμε με την καθηλωτική ερμηνεία του Τάσου Νούσια

Πραγματοποιήθηκε χθες η επίσημη πρεμιέρα της παράσταης «Ριχάρδος Β’-Το Ρέκβιεμ ενός Βασιλιά» στο θέατρο Άλφα.Ιδέα και το Infowoman.gr δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει. Ένα θέατρο που ο Τάσος Νούσιας με τη σύζυγό του και σκηνοθέτη Marlene Kaminsky επέλεξαν να φιλοξενήσει την παράστασή τους, όπως ο ίδιοι είχαν αποκαλύψει στη συνέντευξη τύπου πριν από μερικές ημέρες.

Έχοντας πάρει μια πρώτη γεύση από το trailer της παράστασης και όσα είπαν οι συντελεστές εκείνη την ημέρα, και γνωρίζοντας φυσικά τη λαμπρή πορεία του Τάσου Νούσια όλα αυτά τα χρόνια στην υποκριτική, θα έλεγε κανείς ότι ήμουν κάπως προϊδεασμένη ότι πρόκειται για μία αναμφίβολα εκπλητική δουλειά -και φυσικά δεν έπεσα έξω!

Ο Τάσος Νούσιας υποδύεται τον βασιλιά Ριχάρδο Β’, έναν από τους πιο αινιγματικούς βασιλιάδες της Αγγλίας. Έχοντας χάσει τον θρόνο του από τον Μπόλιμπροκ, φυλακισμένος και απογυμνωμένος από αξιώματα και προνόμια, βιώνει το σκοτάδι και την απόλυτη μοναξιά. Ο Τάσος Νούσιας καταφέρνει για άλλη μία φορά να καθηλώσει το κοινό, άλλοτε με το παραλήρημα του επί σκηνής, άλλοτε με το χιούμορ και άλλοτε με την αλαζονεία του ως βασιλιάς, ενώ εντυπωσιάζει με την ικανότητά του να ενσαρκώνει παράλληλα τους κύριους αντιπάλους του.

Αξίζει επίσης να σταθούμε και στην ερμηνεία του Αλέξανδρου Φιλιππόπουλου, με αποκορύφωμα τη σκηνή που ως δέντρο περπατά στις μύτες των ποδιών του και με έναν ανατριχιαστικό μονόλογο καθηλώνει ακόμα πιο πολύ τους θεατές!

Δείτε περισσότερα για την παράσταση εδώ

Πληροφορίες:

Κάθε Τετάρτη & Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 19:00

Μέχρι 11 Νοεμβρίου 2018

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ (προπώληση), 15 ευρώ (ταμείο), 12 ευρώ (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων)

Θέατρο Άλφα.Ιδέα

28ης Οκτωβρίου 37, Αθήνα

Τηλ: 210 5238742

www.alfaidea.gr